Doi foști concurenți de la Survivor au semnat cu Antena 1 și participă la Power Couple. Ce alte nume mai sunt vehiculate

 Ifrim Georgiana
.

„Power Couple – La bine și la greu' revine cu un nou sezon. După succesul înregistrat anul trecut, emisiunea se întoarce în fața telespectatorilor și îl va avea tot pe Dani Oțil în rolul de gazdă. Rapperul DOC, care a fost anterior sub contract cu Pro TV, s-a alăturat acum Antenei 1.    

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Emisiunea Power Couple a debutat anul trecut la Antena 1 și a înregistrat un succes răsunător. Filmările au avut loc în Malta, iar cuplurile au trecut prin probe și provocări dificile. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigătorii primului sezon și au plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro.

power11power11

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project își sună întotdeauna soția atunci când are o problemă. Ce hotărâre au luat după ce au participat la Power Couple: „Ea este echilibrul meu”

Citește și: CRBL, adevărul despre divorțul de Elena, după 16 ani: „Nu a fost un șoc pentru noi! Problemele noastre sunt…”. Ce s-a întâmplat la Power Couple, unde au pozat în familia fericită

Citește și: Asia Express 5 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut un schimb dur de replici: „Ești nervos rău. Băi, frate…'. Cei doi au fost la un pas să fie eliminați

Citește și: Cine e Michele Morrone. A rămas orfan de tată la 12 ani, a lucrat ca grădinar, a trecut printr-un divorț, are doi copii și are rude în România

Power Couple revine cu un nou sezon. Doi foști concurenți de la Survivor participă la emisiune

Cifrele de audiență arată că primul sezon al emisiunii Power Couple a fost urmărit, la nivel național, de aproape 950.000 de români. După acest succes, șefii Antenei 1 au decis să continue proiectul și să provoace alte nouă cupluri să-și testeze compatibilitatea.

Așadar, show-ul va reveni din toamnă cu un nou sezon. Echipa de producție se pregătește pentru filmări, iar participanții vor fi supuși unor probe interesante și pline de adrenalină. Fiecare provocare va testa atât relațiile dintre cupluri, cât și abilitățile lor de a colabora și a depăși obstacolele, promițând momente intense și captivante pentru telespectatori.

S-au aflat deja și primii concurenți care vor lua parte la această aventură. Aceștia sunt pregătiți să-și demonstreze ingeniozitatea în fața provocărilor și să depășească obstacolele pentru a intra în posesia marelui premiu.

DOC, artistul care a fost anterior sub contract cu Pro TV, a bătut palma cu Antena 1

Printre cuplurile participante în noul sezon „Power Couple' se numără rapperul DOC și soția lui, potrivit cancan.ro. Amintim că, în 2023, rapperul a fost sub contract cu Pro TV pentru emisiunea Survivor România. Acesta a avut o evoluție spectaculoasă în concurs și a ajuns până aproape de marea finală.

Diana Bulimar și iubitul ei, Radu, sunt alt cuplu care a acceptat provocarea Antenei 1. Fosta gimnastă s-a făcut remarcată și în altă emisiune a postului, „America Express – Drumul Aurului', când a făcut echipă cu Larisa Iordache.

Sorin Gonțea și Daiana Anghel au câștigat primul sezon Power Couple

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple’, show ce i-a purtat printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri și i-a ajutat să se descopere într-o lumină nouă.

„Ultimul testimonial, ultimele cadre, ultima oară când am mai purtat lavaliere. Dar tot ce am trăit acolo va rămîne aventura vieții noastre și experiența care ne-a arătat că mai putem atunci când credem că nu mai putem. Mulțumim întregii echipe, lui Dani, și tuturor celor care au făcut o muncă excepțională pentru ca timp de 6 săptămâni să trăiți de acasă emoțiile noatre și lupta cu propriile noastre limite și bucuria. „, scris Daiana Anghel pe social-media.

Cristi și Gabriela Iacob, Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Cosmin și Eliza Natanticu, Tudor și Anamaria Ionescu, Emi (Noaptea târziu) și Mădălina, Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, CRBL și Elena, Lino Golden și logodnica lui, Delia au fost cuplurile participante în sezonul trecut.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton