Doina Teodoru, despre momente dificile din relația cu Cătălin Scărlătescu, după 3 ani împreună: „Am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu. Ne-am aruncat...”

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a început în urmă cu aproximativ trei ani. S-au cunoscut pe litoralul românesc, la Vama Veche, iar relația lor a devenit vizibilă în timpul emisiunii „America Express', sezonul 5. De curând, actrița a făcut câteva dezvăluiri din relația cu juratul de la „Chefi la cuțite', susținând că reality show-ul de la Antena 1 a fost cea mai mare provocare a vieții lor de cuplu. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu consolidat și destul de discret. Cei doi au făcut echipă în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express', reușind să ocupe locul al treilea în clasamentul final. Întorși în țară, cei doi s-au separat temporar și au ales destinații separate de vacanță, după cum a povestit cunoscutul bucătar în podcastul găzduit de Mihai Morar. De curând, Doina Teodoru a vorbit despre acel episod și a recunoscut că show-ul de la Antena 1 a fost o adevărată provocare pentru relația lor, deși anticipaseră dificultatea probelor.

doi10doi10

Citește și: „Sunt femeie măritată'. Doina Teodoru, declarație neașteptată după 2 ani de relație cu chef Cătălin Scărlătescu

Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun: „Pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun…”

Citește și: Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice: „Trebuie să mă îmbunătățesc. Mă fac din ce în ce mai frumoasă'

Citește și: Cine este Maria Paraschiv de la Chefi la Cuțite. Are 27 de ani și a fost marcată de divorțul părinților

Doina Teodoru, despre momente dificile din relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au format o echipă consolidată și competitivă în show-ul „America Express', sezonul 5. Au acceptat provocarea fără a sta prea mult pe gânduri, deși, la acea vreme, formau un cuplu de puțin timp. Actrița recunoaște că emisiunea le-a testat și relația, obținând, astfel, confirmarea că sunt potriviți unul pentru celălalt.

„Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie. Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu', a declarat Doina Teodoru, pentru playtech.ro.

Ce spune Doina Teodoru despre copii

Din cauza programului aglomerat și a proiectelor profesionale, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu apucă să dedice prea mult timp relației, însă actrița este de părere că acest context ar putea fi favorabil pentru ei. Întrebată dacă și-ar dori copii, protagonista din „Lasă-mă, îmi placi. Camera 609' a evitat să ofere un răspuns concret, sugerând că, deocamdată, nu plănuiește să îmbrățișeze rolul de mamă.

„În ultima perioadă ne vedem foarte rar. Eu sunt plecată de dimineață până seara. Ne mai vedem dis de dimineață, care se trezește primul: te pup, să ai o zi frumoasă! Când mai prindem așa vacanțe să plecăm să avem câteva zile legate, altfel nu prea…poate ăsta e secretul relației. (…)

Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja!', a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton