Cu ce se ocupă Doinița Oancea când nu este la filmările pentru serialul Lia - soția soțului meu: ”Stau prost cu timpul liber...” Actrița muncește și în weekend / EXCLUSIV

.

Doinița Oancea, văduva neagră într-o prezentare de modă dedicată lui Coco Chanel! Ce mai face actrița, ce spune despre activitățile ei casnice și cu ce își umple timpul. Vedeta ne-a mărturisit că are un program extrem de încărcat, fiind ocupată cu filmările, dar și cu școala ei de actorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Doinița Oancea, văduva neagră într-o prezentare de modă dedicată lui Coco Chanel! Ce mai face actrița și cu ce își umple timpul. Vedeta iese cu greu la evenimente, pentru că are un program extrem de plin.

Citește și: Ce trucuri folosește Doinița Oancea pentru un păr bogat și voluminos: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr. Ce contează foarte tare este faptul că…’/ EXCLUSIV


Citește și: Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…'

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express: „Nu ne-am întoarce pentru nimic. Am tras foame, frig, dureri fizice și muuulți nervi’ / EXCLUSIV

Citește și: Călin Geambașu, un nou atac la Petre Geambașu, chiar de ziua lui: „Bătrânețea aduce cu sine și un dram de înțelepciune. A văzut cineva asta la tatăl meu și eu nu?'


Doinița Oancea, văduva neagră într-o prezentare de modă dedicată lui Coco Chanel

Doinița Oancea a fost văduva neagră într-o prezentare de modă organizată de Alin Gălățescu, în memoria lui Coco Chanel. Actrița noastră, care joacă într-un serial la Antena 1, a povestit că este obligată, prin contract, să își păstreze unghiile într-un anumite fel, pentru filmările respective. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a vorbit despre podiumul de modă și a spus când va îmrăca rochia de mireasă.


Ce faci , Doinița?

Astăzi, jumătate de zi am fost actriță, jumătate am fost model, se pare.

Nu ești la prima experiență de acest gen, din câte știu eu

Nu, nu sunt la prima experiență de acest gen, dar în seara aceasta, la invitația prietenului meu, Denis Predescu, am venit să-i port una dintre ținute pentru Soirees de la mode care, în seara aceasta, aduce un omagiu lui Coco Chanel.

Doinița Oancea: ‘Nu am stat pe gânduri și am venit cu toate că sunt trezită de la ora 6 dimineața’


Frumoasă rochița lui Denis. Ai mai îmbrăcat haine de la el?

O să spun eu ‘mulțumesc’ în locul lui Denis. Este un designer foarte talentat. Îl știu de multă vreme, îl și apreciez foarte mult, motiv pentru care nu am stat pe gânduri și am venit cu toate că sunt trezită de la ora 6 dimineața.

Nu se vede.

Nu se vede, atunci mă bucur.

Care mai e viața ta? Ce faci în perioada aceasta?

Am o viață în care muncesc mult, stau prost cu timpul liber. În timpul săptămânii sunt la filmări. Mai am timp să mai les, să mai mănânc, să fac ceva, să fac curat, lucruri din acestea de bază, pe care le face toată lumea.


Doinița Oancea: ‘Cred că ar fi bine să pui mâna, din când în când, să ștergi o faianță sau să faci o mâncare’

Deci, îți faci timp și pentru activități casnice.

Trebuie. Corect?

Pentru că oamenii poate își imaginează că cei care sunt la televizor nu își fac piața

Acum depinde, poate că sunt și astfel de persoane, care nu fac treburi casnice. Dar eu fac. Și am făcut dintotdeauna. Și mi se pare că trebuie să știi și tu să faci, chiar dacă poate ai pe cineva care face în locul tău aceste lucruri. Și, ca să nu-ți pierzi îndemânarea, cred că ar fi bine să pui mâna, din când în când, să ștergi o faianță sau să faci o mâncare. Inclusiv sâmbetele le am ocupate când sunt la școala mea de actorie, unde predau. Câteodată, duminicile filmez scurt metrajele cu copiii, deci cu asta îmi umplu timpul. Deci stau cam prost în perioada aceasta cu timpul liber și cred că am început să mă resimt.


Donița Oancea: ‘Acum sunt black widow’

Dacă nu mă înșel, în multe prezentări de modă ai fost și mireasă?

O, da. De multe ori. Am avut și un atelier cu o prietenă, cu rochii de mireasă. Și, uite-mă, acum sunt ‘black widow’ (văduva neagră).


Și tu când o să îmbraci rochia de mireasă, cu adevărat?

Știam că asta va urma să mă întrebi. Simțeam… Din păcate nu am un răspuns acum. Dar când o să îl am o să vi-l spun.

Ce mai pregătești?

Nu mai am timp să fac alte lucruri. Filmări, școala și un pic de timp și pentru mine…

Noroc cu prezentarea aceasta, că te mai vedem și noi… nu-i așa?

Să mă mai vedeți, da. Pentru că așa e, nu am prea mai ieșit la evenimentele mondene.

Ce culoare au unghiile tale? Când filmezi pentru serial știu că trebuie să le păstrezi într-o culoare anume.


Unghiuțele mele sunt acum french, pentru că… racord.

Foto: Facebook.