Cum arată Doinița Oancea nemachiată și fără filtre

 Dumba Gabriela
.

Dragostea este cel mai bun machiaj pentru Doinița Oancea! De când iubește din nou, actrița parcă a renăscut și nu mai are nevoie de farduri pentru a avea un chip luminos. În acest sens, Doinița a postat pe Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată și fără filtre, iar fanii au apreciat-o pentru naturalețe și sinceritate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea este adepta naturaleții și a unui stil vestimentar cât mai lejer, adoptând extrem de rar look-uri foarte studiate și coafuri extravagante. Și pentru că temperaturile ridicate nu prea fac o casă bună cu fardurile, dar și pentru a arăta tuturor cât de bine arată fără artificii cosmetice, Doinița s-a pozat 100% naturală.

6130641861306418

Doinița iubește fardurile și adoră să se machieze, numeroase fiind clipurile postate pe contul său de YouTube în care își învață fanele să se machieze. Însă, tot timpul a preferat nuanțele naturale și nu-i plac machiajele foarte încărcate, care schimbă radical înfățișarea unei femei.

Însă, pentru că trendul actual printre vedete este să apară pe conturile de socializare fără machiaj și fără filtre, Doinița Oancea a postat și ea fotografii în care apare naturală.

Inițiativa își dorește încurajarea femeilor, mai ales a generației tinere, să scape de frustrări și complexe, în urma comparației cu fotografiile vedetelor, despre care toată lumea știe că sunt foarte retușate.

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:„Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți’/ EXCLUSIV

Doinița Oancea s-a afișat nemachiată pe Instagram

După o perioadă în care a suferit din dragoste, a ieșit și Soarele pe strada Doiniței Oancea, la relativ scurt timp de la ultima sa despărțire.

La trei luni de la despărțirea de fostul iubit, cu care a avut o relație de cinci ani, actrița are un nou partener. Cei doi au fost împreună la un eveniment și au publicat prima fotografie împreună.

Vedeta nu își ascunde relația, însă ascunde chipul noului iubit. Cei doi au participat împreună la un eveniment, de unde Doinița a publicat prima fotografie alături de el.

Dar, imaginea publicată confirmă doar existența unui nou bărbat în viața Doiniței. În fotografie este surprins doar un moment în care acesta îi ține mâna pe picior actriței.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton