Dorian Popa a apelat la avocat, după ce au apărut imagini cu buletinul lui pe Internet și s-au creat conturi false în numele său: „Nu vă mai jucați cu focul. Amenzile sunt uriașe”

 Ifrim Georgiana
.

Dorian Popa a apelat la avocat, după ce au apărut imagini cu buletinul lui pe Internet și s-au creat conturi false în numele său. Cu aproape două luni în urmă, Dorian Popa a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acum, artistul se confruntă cu noi probleme, căci imagini cu buletinul său a fost postate în mediul online, iar datele i-au fost folosite pentru a se crea conturi false. Iată ce avertisment le-a transmis Dorian Popa celor care i-au publicat actul de identitate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a apelat la avocat, după ce au apărut imagini cu buletinul lui pe Internet și s-au creat conturi false în numele său. Dorian Popa traversează o perioadă mai dificilă, pe fondul problemelor din ultima vreme. Artistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, i s-a întocmit dosar penal și a rămas fără permis de conducere. De altfel, influencerul a încheiat relația cu Babs, cea care i-a fost alături în ultimii zece ani. Pe canalul său de Youtube, Dorian Popa s-a arătat exasperat de faptul că oimagini cu buletinul său circulă în mediul online, astfel că a decis să apeleze la un avocat.

po9po9

Citește și: Dorian Popa și-a cumpărat un colier din aur, cu 2.100 de diamante: „A venit și la mine Moș Nicolae. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos'

Citește și: Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare”

Citește și: Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe alături de mama sa, Anda Călugăreanu. Ce promisiune i-a făcut regretatei artiste: „M-a chemat și mi-a spus să îi promit că…” / EXCLUSIV

Citește și: Malvina Cservenschi a angajat-o pe Albertina Ionescu, prietena și fosta ei colegă de la TVR: „Acum lucrăm din nou împreună”

Dorian Popa a apelat la avocat, după ce au apărut imagini cu buletinul lui pe Internet și s-au creat conturi false în numele său

Dorian Popa a decis să-și schimbe actul de identitate, după ce a fost postat de diverse persoane în mediul online. Cu ajutorul unui avocat, va trimite înștiințări legale celor care au deschis conturi folosindu-i datele personale, urmând ca situația să fie gestionată de organele legii.

„Oamenii sunt puternici în spatele tastaturii, dar mare grijă și mare atenție la folositul datelor personale. Eu acum mă duc direct la primărie să-mi schimb buletinul. Acum vreun an de zile, cineva care probabil a avut nevoie de buletinul meu și mi-a cerut pe Whatsapp poză, l-a dat ori copilului, ori a înstrăinat telefonul și copilul l-a luat fără știința părintelui și buletinul meu este pe tot internetul. Eu n-am o problemă, ma duc și îl schimb.

Lucruri foarte grave nu se pot întâmpla, dar mare atenție voi, celor care vă jucați cu astfel de lucrușoare, pentru că eu mi-am înștiințat deja avocatul, avocatul a luat deja măsurile juridice necesare în ceea ce privește conturile care au postat buletinul. Eu nu vreau sa fac rău nimănui. Ferească Dumnezeu! Departe de mine această intenție.

Dar trebuie să mă apăr cumva. Și acum, normal că acele conturi vor fi înștiințate de domnul avocat și de platformele sociale, cărora de asemenea le-am comunicat situația în legătura cu GDPR(Regulamentul General privind Protecția Datelor, n. red.) și cu ceea ce se întâmplă atunci când folosești datele cuiva în spațiul public.

Este foarte periculos. Normal că oamenii au făcut toate trăsnăile cu buletinul meu. Am văzut că sunt conturi pe toate site-urile nebune. Dar nu asta este relevant, ci faptul că unii se joacă cu focul fără să-și dea seama cât de tare se pot arde. Amenzile sunt uriașe, fraților. Nu vrem să supărăm pe nimeni și nici să facem rău nimănui. Nu vă mai jucați cu focul, că de cele mai multe ori vă ardeți', spune Dorian Popa, într-un clip postat pe contul său de Youtube.

„Nu vă jucați cu buletinul meu'

„Unii dintre noi am luat-o razna rău de tot, deci este foarte periculos să te joci cu postarea actelor de identitate. Eu nu vreau să fac rău, nu mi-a plăcut niciodată să fac rău, nu vreau decât să mă apăr, atât timp cât buletinul meu este pe tot internetul. A trebuit să fac niște capturi de ecran, i le-am trimis lui Dragoș, avocatul meu, iar el probabil se va ocupa din punct de vedere juridic, dar este foarte periculos să faceți chestia asta. Sper ca acest mesaj să vă facă să vă mai gândiți și poate ștergeți postările. Nu vă mai jucați cu lucrurile astea pentru că nu este normal. Eu îmi schimb buletinul săptămâna viitoare, el a mai fost postat acum câteva luni, am crezut că este ok, dar fac acest story că poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap. Nu vă jucați cu buletinul meu pentru că nu este normal', a mai spus influencerul în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton