Dorian Popa are o nouă iubită, după despărțirea de Babs: „Viaţa merge înainte, am dreptul să îmi găsesc fericirea”. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

.

Dorian Popa are o nouă iubită, după despărțirea de Babs. Artistul confirmă că se vede cu o altă domnișoară, la un an de la separarea de fosta lui parteneră, Claudia Iosif. Recent, cei doi au fost surprinși împreună în timp ce luau cina în oraș, iar, ulterior, cântărețul a declarat că „viața merge înainte', dovadă că a lăsat în urmă fosta lui poveste de dragoste și e pregătit să iubească din nou.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat despărțirea. După un an de la decizia separării, se pare că artistul a hotărât că e timpul să meargă mai departe, să simtă din nou fiorii dragostei. Cântărețul a fost surprins recent în compania unei alte domnișoare și se pare că ea este cea care a reușit să-i fure inima.

dorian popadorian popa

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa au încercat să se împace, după despărțirea de acum un an: „Eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii…”

Citește și: Dorian Popa își cumpără mașină de 600.000 de euro. Ce spune despre pasiunea lui pentru automobile și despre rolul din comedia Mentorii, unde joacă alături de Cătălin Bordea: 'Teoretic, mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Citește și: Maya Henry, fosta logodnică a lui Liam Payne, a aflat prin telefon de decesul cântărețului: „De când ne-am despărțit, el îmi îmi trimitea mesaje…'/ Ce s-a întâmplat între ei înainte cu câteva zile ca artistul să moară

Dorian Popa are o nouă iubită, după despărțirea de Babs

Seara trecută, pe 16 octombrie 2024, Dorian Popa a fost surprins alături de o domnișoară într-un local cu specific fast-food. Deși întâlnirea lor nu a durat foarte mult, s-au simțit minunat unul în compania celuilalt. Ulterior, cântărețul le-a confirmat jurnaliștilor faptul că povestea dintre el și tânăra e abia la început.

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea', a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Claudia Iosif (Babs) a rupt orice legătură cu Dorian Popa, la un an de la despărțire

Claudia Iosif, alias Babs, și Dorian Popa au avut o relație de 11 ani, iar după despărțire au rupt orice legătură. Cei doi nu se mai întâlnesc, dar mai au ceva de împărțit. Pentru că amândoi sunt atașați de Cheluțu, patrupedul merge când la unul când la altul. Claudia Iosif și Dorian Popa nu se văd, însă, nici când fac trecerea lui Cheluțu dintr-o casă în alta, pentru că de acest schimb se ocupă menajera.

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit’, a declarat Babs pentru aceeași sursă, acum ceva timp.

Claudia Iosif a mai spus că nu iubește în acest moment și nu se vede cu familie și copii, dar nu știe cum o să o surprindă viața.

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție de program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și îi doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-i treaba mea. În ceea ce mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment', a adăugat aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton