Dorian Popa și-a cumpărat un colier din aur, cu 2.100 de diamante: „A venit și la mine Moș Nicolae. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos”

 Ifrim Georgiana
.

După scandalul recent, Dorian Popa și-a reluat activitatea pe Youtube și a postat un videoclip în care le-a arătat fanilor cadoul pe care și l-a cumpărat de Moș Nicolae – un colier de aur, realizat manual și încrustat cu diamante. Vloggerul s-a filmat într-un magazin de bijuterii de lux, acolo unde lucrează Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a traversat o perioadă dificilă, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Influencerul și-a reluat activitatea în mediul online, iar în cel mai nou vlog, le-a arătat urmăritorilor cadoul pe care și l-a cumpărat de Moș Nicolae. Este vorba despre un colier lucrat manual, realizat din aur și bătut în 2.100 de diamante. Amintim că Dorian Popa a devenit, în urmă cu aproape un an, proprietarul unui Lamborghini Huracan Spyder, în valoare de 300.000 de euro.

do9do9

Citește și: Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare”

Citește și: Imagini noi cu casa lui Dorian Popa, după renovări: „Dressing-ul poate fi asemănat cu un spital, știu, sunt nebun…'. Are propriul solar de bronzat și un garaj de lux

Citește și: Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator: Reacția lui Valentin Butnaru, colegul ei de la Antena 1: „Știu că te enervează…”

Citește și: Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…”

Dorian Popa și-a cumpărat un colier din aur cu 2.100 de diamante

După despărțirea de fosta iubită și scandalul cu droguri, Dorian Popa a decis să-și cumpere un nou colier, înlocuindu-l pe cel dinainte. Vloggerul a precizat că ar fi vorba de un cadou pe care și l-a făcut de Moș Nicolae, fiind ajutat de Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea și proprietara unei afaceri cu diamante.

„A venit băiețelul (n.r. colierul) nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd. Când am văzut lanțul, trebuie să recunosc că m-am emoționat și i-am mulțumit din suflet Denisei Nechifor pentru că este ceva ce eu nu m-am așteptat să iasă', a spus Dorian Popa pe YouTube.

„Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos'

Colierul este de-a dreptul spectaculos, realizat din aur și încrustat cu peste 2000 de diamante. Dorian Popa și-a dorit ca accesoriul să fie personalizat cu inițiala lui și s-a arătat surprins de rezultatul final.

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…)

Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu.

Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!', a completat artistul.

Sursa foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton