Dorian Popa s-a îmbogățit din YouTube: "Fac o casă din vizualizări"

.

Cu peste două milioane de abonați pe YouTube, Dorian Popa se laudă că face atât de mulți bani din vizualizări că și-ar putea construi o casă. Artistul este foarte încântat că a început să investească în imobiliare pentru că îl speria gândul că într-o zi nu vor mai exista rețelele de socializare și ar pierde, astfel, principala sursă de venit.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE!, GRATIS, AICI!


Dorian Popa are peste 2.3 milioane de urmăritori pe Instagram și 2.8 milioane de fani pe Youtube. Cel mai nou proiect al său pare să ia cu asalt toate platformele sociale pe care artistul le gestionează. Dorian Popa recunoaște că expunerea pe care și-a creat-o l-a ajutat la amortizarea investiției, una dintre casele construite până acum fiind compensată deja de monetizarea din Youtube.

Dan Negru, fostul coleg al lui Dorian Popa de la Antena 1, este cel care l-a îndrumat în domeniul imobiliar.


Fac aproape o casă din vizualizări! O casă nu la preț de vânzare, la preț de construcție, tot e bine! Dacă eram pe monetizarea de afară, nici nu le mai vindeam!

Le închiriam, aveam venit pasiv, chiar asta spunea colegul și bunul prieten Dan Negru’, a mai declarat Dorian Popa pentru cancan.ro.

Dorian Popa s-a îmbogățit din YouTube

Întrebat la ce avere aspiră, Dorian Popa susține că nu își dorește neapărat un număr anume de milioane în cont, ci caută să fie împăcat cu deciziile luate. Totuși, speră că în cinci ani să aibă 10 milioane în cont.


Sincer, cred că este mai puțin relevant cu câte milioane de euro voi fi în cont! Un lucru e cert! Dacă voi fi cel puțin la fel de fericit, dacă nu chiar mai fericit și mai împlinit cu deciziile pe care le-am luat în viață,  mai bine nici că se va putea. Dar dacă vrei să fiu așa sincer până la capăt, că până la urmă nu mi-e rușine, 5 ani  – 10 milioane.

Dacă peste 5 ani am 10 milioane cash.. Nu toată averea, 10 milioane cash și cu tot cu bunuri…


Între 15-20, eu zic că am scos untul și am prețuit și exploatat ce mi-a dat Dumnezeu! Pentru că Dumnezeu îți dă dar nu îți bagă în buzunar!’, a mai precizat vloggerul.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner: „Trăiesc doar ce are sens total pentru mine/ EXCLUSIV

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor


Câți bani face Dorian Popa din rețelele de socializare

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa.

Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube', a declarat Dorian în podcastul „Acasă la Cătălin Măruță'.


Asta înseamnă că într-un singur an, influencerul poate ajunge să câştige şi 500.000 de dolari.

Cine doreşte ca Dorian Popa să promoveze anumite produse pe reţelele sociale, va trebui să bage mâna adânc în buzunar. Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleţ pe Instagram, costă între 4500 şi 5000 de euro. Un giveaway realizat de Dorian pe Instagram poate ajunge să coste şi 10.000 de euro, iar un instastory de 15 secunde este ceva mai ieftin: 1500 de euro.