Dorin Mateiu, primele declarații după ce a ieșit la masă cu Simona Halep: "O relație amoroasă, de cuplu? Exclus așa ceva. Eu am invitat-o pentru că..."/ Cine este și ce afaceri are milionarul

.

Zilele trecute, Simona Halep a fost surprinsă la masă de paparazzi MediaFlux cu Dorin Mateiu, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Întâlnirea a părut cât se poate de amicală, fără gesturi care să denote apropiere, iar pentru a preveni eventualele speculații, milionarul a oferit lămuriri despre natura relației lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep și Toni Iurac au semnat actele de divorț la notar, cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsnicie. De atunci și până în prezent, tenismena a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sentimentală și nu s-a mai afișat în prezența niciunui alt bărbat. Ea s-a concentrat pe carieră după ce a scăpat definitiv de suspendare, verdict emis de TAS, în cursul zilei de 5 martie.

ha8ha8

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…”/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: „N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu…”

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță au stabilit data cununiei civile. Cum va fi trecută în buletin gimnasta după căsătorie: „Am trăit cu acest nume 27 de ani și…”

Citește și: Fiica bărbatului de 46 de ani ucis în Crângași, primele declarații despre tatăl ei: „L-au prins în mijlocul străzii și i-au dat în cap. A venit acolo…” / Cum au reacționat familiile agresorilor

Dorin Mateiu, primele declarații după ce a a ieșit la masă cu Simona Halep

De curând, Simona Halep și Dorin Mateiu au fost fotografiați împreună într-un local din București. Imaginile nu denotă nicio apropiere între cei doi, însă pentru a preveni eventualele speculații, afaceristul a negat vehement că ar fi implicat într-o relație amoroasă cu sportiva.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva', a declarat milionarul pentru ProSport.

Prosperul om de afaceri a explicat că a ieșit de mai multe ori cu Simona Halep, dat fiind că sunt vecini în același complex rezidențial.

„Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut', a mai afirmat milionarul.

Cine este Dorin Mateiu, afaceristul surprins în compania Simonei Halep

Supranumit „regele mezelurilor din Transilvania', Dorin Mateiu este posesorul unei averi impresionante, de 70 de milioane de euro, care îl plasează pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

El este fondatorul Elit Cugir, companie pe care a vândut-o pe bani mulți, în 2017, unui grup chinez. De altfel, Dorin Mateiu este acționar majoritar la Alba Mall și a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare de lux în Brașov și București.

Conform surselor din presă, Dorin Mateiu este stabilit în Dubai, acolo unde locuiește cu concubina sa, Anca Pârvu, dar și copilul lor în vârstă de 15 ani.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc în 2022

Jucătoarea de tenis a divorțat de Toni Iuruc în 2022, la notar, după o relație de patru ani. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, la Mamaia.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect', a scris fostul lider mondial pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton