Dovada că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii. Imaginile care arată că cei doi nu s-au separat

 Miniosu Alexandra
.

A apărut dovada care arată că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii. De câțiva ani, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși deseori unul în compania celuilalt. În ciuda gesturilor tandre dintre artistă și omul de afaceri, niciunul dintre ei nu a recunoscut că au o relație. Iată însă imaginile care arată că aceștia nu s-au separat, deși au apărut diverse speculații despre o așa-zisă despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Avem dovada că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii. După relațiile ei cu Răzvan Simion și Harlys Beccera, se pare că artista a devenit mai discretă în ceea ce-i privește viața personală. Deși ea și afaceristul Horațiu Nicolau au fost văzuți deseori unul în compania celuilalt, niciunul dintre ei nu a confirmat public că au o relație. Totuși, imaginile în care au fost surprinși de-a lungul timpului pare că arată altceva…

lidia-buble-3lidia-buble-3

Lidia Buble a intrat în atenția publicului, odată cu debutul ei în cariera muzicală, în anul 2012. În 2014, piesa „Kamelia' i-a adus și mai mult succes, chiar și pe plan internațional, admirată de fani pentru talentul ei artistic. În plus, admiratorii o apreciază și pentru frumusețea ei naturală, căci, spune ea, nu are nicio operație estetică și nici nu vrea să-și facă.

Citește și: Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Sunt fericită și cu o doză mare iubire, atât oferită, cât și primită'

Citește și: Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Sunt fericită și cu o doză mare iubire, atât oferită, cât și primită'

Citește și: Andreea Esca, dans de senzație la 50 de ani, pe Instagram, pentru o siluetă de invidiat: „De aici chinul, nu mă las până…”

Citește și: Andreea Esca, dans de senzație la 50 de ani, pe Instagram, pentru o siluetă de invidiat: „De aici chinul, nu mă las până…”

Dovada că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii

Așa cum era de așteptat, bărbații au roit în jurul Lidiei Buble. Aceasta a avut o relație cu prezentatorul TV Răzvan Simion de câțiva ani buni, însă au ajuns la despărțire. Ulterior, ea s-a iubit și cu actorul Harlys Beccera, dar și ei s-au separat între timp.

În a doua partea lui 2021, cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a fost văzută din ce-n ce mai des alături de Horațiu Nicolau. De atunci au început zvonurile precum că cei doi formează un cuplu, speculații care nu au fost confirmate nici până acum de protagoniști. Însă, ea a declarat acum ceva timp că vrea ca ea și un eventual iubit să fie discreți în public.

Imaginile care arată că cei doi nu s-au separat

De-a lungul timpului, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost văziți unul în compania celuilalt în diverse locații din București. De la o vreme, însă, deși nimeni nu știe exact ce se întâmplă în viața amoroasă a artistei, unele voci susțineau că ea și afaceristul s-ar fi despărțit. Ei bine, conform Playtech, cântăreața și omul de afaceri nu s-au separat.

Miercuri, pe data de 12 aprilie, paparazzi au surprins imaginile care dovedesc că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu. Milionarul a fost văzut la volanul Mustangului primit cadou de Lidia Buble de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Așadar, se pare că relația lor nu s-a deteriorat, în ciuda zvonurilor apărute. Vezi imaginile AICI.

Cine este Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a decis să vândă postul Telesport, unde activa ca director general, trustului de presă Realitatea, în anul 2008. De asemenea, afaceristul deține și aplicația Twelp, care le oferă șoferilor asistență specializată atunci când au probleme tehnice.

Așadar, Horațiu Nicolau nu stă deloc rău la capitolul financiar. Acesta are un apartament în Monte Carlo, o altă locuință în complexul rezidențial Caelia, dar și alte proprietăți valoroase în Capitală.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Facebook, Instagram, Playtech

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton