Dragoș Bucur a ajuns la spital când filma pentru lungmetrajul Încă două lozuri, dar n-a renunțat la filmări: „Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de...”

.

Dragoș Bucur este protagonist în lungmetrajul „Încă două lozuri', regizat de Paul Negoescu, care va intra în cinematografe la finalul acestei luni. În timpul filmărilor, actorului s-a confruntat cu probleme de sănătate, însă asta nu l-a ținut departe de muncă. Din cauza unor probleme renale, soțul Danei Nălbaru a ajuns la spital și a descris momentele dificile prin care a trecut. Iată declarațiile lui Dragoș Bucur!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Dragoș Bucur face parte din distribuția lungmetrajului „Încă două lozuri’, alături de Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Actorul a descris experiența din timpul filmărilor, când a ajuns în spital, pe fondul unor problemele de sănătate. Pe când se afla la Slatina, soțul Danei Nălbaru a avut o criză de rinichi, dar s-a reîntors pe platourile de filmare imediat după ce a fost externat din unitatea medicală. De mai bine de 20 de ani, actorul este diagnosticat cu diabet, fiind insulinodependent.


Citește și: „Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e'. Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, declarații neașteptate despre tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

Citește și: Cum arată părinții lui Dragoș Bucur. Și-au reînnoit jurămintele, la aniversarea de 50 de ani a căsniciei: „Ne-am simțit extraordinar’

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, prima reacție după cearta cu vedeta: ‘Am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. A fost greșeala vieții mele’ / Și-au mai dat o șansă după America Express


Citește și: Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca: „Nu am nimic…'

Dragoș Bucur a ajuns la spital în timpul filmărilor pentru „Încă două lozuri’

În timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Încă două lozuri’, Dragoș Bucur a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu pietre la rinichi. Actorul a continuat să se prezinte la muncă, în ciuda problemelor de sănătate, însă recunoaște că atmosfera de la filmări și echipa cu care a lucrat au contribuit la vindecarea sa.


„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu. A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (recuzită, n.r.), care a deschis calea pietrelor către canalizare.

Provocator a fost să nu râd la toate glumele şi improvizaţiile colegilor mei, mai ales la monologul complet improvizat al lui Mihai Bobonete. Îşi propusese să facă reclamă în film brutăriei mele şi a scos ce era mai bun în el pentru asta, tot monologul fiind centrat pe asta. Problema este că la câteva săptămâni după filmare, am schimbat numele brutăriei din Tănţica (aşa cum îi spune el în film) în Patiferia. Bobonete mi-a cerut să refilmam secvenţa, dar l-am refuzat’, a povestit actorul pentru paginademedia.ro.


Dragoș Bucur, despre personajul pe care îl interpretează în comedie

Dragoș Bucur a vorbit și despre personajul său din lungmetrajul „Încă două lozuri’, pe care-l cataloghează drept „aur’ pentru comedia românească.


„Cred că cinematografia ar pierde dacă Sile ar evolua, este un personaj naiv şi credul, aur pentru comedie.

Încă două lozuri este un film de sine stătător, poate fi văzut fără probleme de cei care nu au apucat încă să vadă primul film. Cei care au văzut însă şi „Două lozuri’ vor veni la noul film… mai încălziţi şi mai ataşaţi de cei trei prieteni Sile, Dinel şi Pompiliu’, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook