Dragoș Bucur a încins grătarul în timpul filmărilor pentru Visuri la cheie. E vegetarian de 12 ani, dar a pregătit prânzul pentru întreaga echipă: „A fost fenomenal” / Imagini inedite

 Ifrim Georgiana
.

Dragoș Bucur, care este vegetarian de câțiva ani, a încins grătarul la Buzău, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Visuri la Cheie'. Imaginile îl surprind pregătind prânzul pentru întreaga echipă, ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dragoș Bucur și colegii din emisiunea „Visuri la cheie' au ajuns la Buzău, unde se filmează secvențe pentru o ediție viitoare a îndrăgitului show. Echipa s-a oprit într-o locație situată la marginea Parcului Crâng, unul dintre cele mai pitorești locuri din municipiu.

bucurrrbucurrr

Citește și: Cât de mari au crescut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur. Kadri și Roxana au 9, respectiv 12 ani. Cei doi au fost surprinși în timp ce culegeau fasole și roșii din grădină

Citește și: Cum arată viața lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru de când s-au mutat la țară. Au cules primele roade, iar actorul a fost filmat cu motocoasa: „Țăran amator' /„Șterge, mă faci de râs'

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Citește și: Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru de la Insula Iubirii i-a șocat pe fani: „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”

Dragoș Bucur a încins grătarul în timpul filmărilor pentru Visuri la Cheie

Potrivit unei postări pe rețelele de socializare a terasei Gate, situată pe strada Stadionului, echipa „Visuri la Cheie' s-a oprit la Buzău pentru filmări, dar și pentru un moment de relaxare.

Imaginile îi surprinde pe prezentatorul emisiunii, Dragoș Bucur, într-o ipostază inedită, pregătind prânzul pentru întreaga echipă. Acesta s-a ocupat de carnea care sfârâia și mânuia cu dibăcie instrumentele pentru grătar.

„Suntem extrem de onorați și recunoscători echipei Visuri la cheie' pentru că a ales locația noastră pentru filmările emisiunii. A fost o experiență minunată să facem parte din această poveste și să fim martorii unor momente pline de emoție și speranță. Vă mulțumim pentru profesionalismul și dedicarea de care ați dat dovadă! Ușile noastre sunt mereu deschise pentru voi, așteptăm cu drag să ne revedem oricând la noi! P.S. Dragoș Bucur, grătarul a fost fenomenal!', scrie gazda echipei, pe pagina proprie de Facebook.

Dragoș Bucur nu consumă carne de 12 ani

Dragoș Bucur este diagnosticat cu diabet și are mare grijă la alimentația sa. În urmă cu 12 ani, acesta spunea că a exclus carnea din meniu, schimbare care i-a adus numai avantaje.

„De câteva luni am renunţat la carne şi asta pare că mă ajută foarte mult, inclusiv în diabet. Dimineaţa îmi fac două pahare cu smoothie, în care pun banane, afine şi avocado, mănânc mult mai multe salate ca înainte şi încerc să iau cina mai devreme. În rest, sunt un maestru al omletei', a declarat Dragoş Bucur, pentru Click! în 2012.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton