Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile”

.

Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Prezentatorul de la Visuri la cheie s-a mutat cu familia la țară, într-un sat pitoresc din județul Argeș. Acolo, viața decurge într-un ritm mai relaxat și autentic, dovadă stând imaginile pe care le publică în mediul online. Peisajele rurale, activitățile de zi cu zi și momentele de familie surprind farmecul și bucuria acestei noi etape.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de aproximativ 18 ani și au trei copii –   Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani). În urmă cu un an, cei doi soți au decis să-și schimbe viața și să se mute la țară. Și-au ridicat o casă în satul Moșteni-Greci, județul Argeș, acolo unde duc un trai liniștit și aproape de natură.

Citește și: Cât de mari au crescut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur. Kadri și Roxana au 9, respectiv 12 ani. Cei doi au fost surprinși în timp ce culegeau fasole și roșii din grădină


Citește și: Dragoș Bucur a explicat ce înseamnă homeschooling, sistemul de învățământ al copiilor lui: „Este mult mai simplu decât vă închipuiți'

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale: „Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum…’

Citește și: Alain Delon a lăsat în urmă o avere de aproximativ 250 de milioane de euro. Ar fi dorit să-și dezmoștenească băieții, dar legea franceză nu i-a permis / Cum se împart banii între cei trei copii


Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul

Viața la țară se dovedește a fi o adevărată binecuvântare pentru Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Schimbarea de decor nu a fost doar un refugiu din agitația urbană, ci și un prilej pentru a-i învăța pe copiii lor despre valoarea muncii și frumusețea vieții simple.


Un videoclip recent îl surprinde pe prezentatorul de la Visuri la cheie în timp ce-și învață fiul să manevreze excavatorul. Kadri, în vârstă de 9 ani, a avut ocazia să ajute la treburile gospodărești și nu și-a putut stăpâni încântarea. Tatăl său a stat lângă el și l-a ajutat să ridice pământ cu ajutorul cupei metalice.

Postarea a apărut pe pagina de Instagram a Danei Nălbaru, „Bucurii la țară’, care servește drept jurnal al vieții rurale: „După ce a terminat meditațiile la chimie, a trecut la chestiuni mai dificile’.


Copiii cuplului învață în sistem homeschooling

Cei trei copii ai cuplului, Sofia (17 ani) și Roxana (11 ani) și Kadri (8 ani), au rezultate foarte bune la școală, deși învață acasă și mulți dintre fanii lor au privit cu ochi critici această decizie. Dragoș Bucur spune că homeschooling nu este un sistem de învățământ atât de complicat pe cât pare.

„Sunt mult mai mulți oameni care își educă copiii în homeschooling decât crezi. Și atunci erau. Sofia are 17 ani și a început homeschooling-ul când avea 9 sau 10. Erau mulți și atunci, dar nu se vorbea pentru că nu apăruse cineva – persoană publică despre care să se și știe. Este mult mai simplu decât vă închipuiți. Este mult mai normal după ce te obișnuiești. Părerea mea este că dacă părinții au timp la dispoziție este mult mai bine pentru relația dintre ei și copii’, i-a explicat Dragoș Bucur lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.


De ce s-a mutat Dragoș Bucur cu familia la țară

Într-un videoclip publicat pe Youtube, Dragoș Bucur a explicat motivele pentru care a ales să se mute cu familia la țară.

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran’, a explicat prezentatorul TV.

Sursa foto: Instagram