Dragos Bucurenci si Andreea Marin - Demonstratie de colectare a deseurilor in Parlamentul Romaniei

 Revista VIVA
.

Dragos Bucurenci si Andreea Marin au ajuns in Parlamentul Romaniei pentru a sustine in fata politicienilor problema colectarii selective a deseurilor in cadrul proiectului „Viata dupa colectare'.

Cei doi au oferit si un exemplu in acest sens, invatandu-i pe parlamentari sa colecteze corect deseurile.

Dragos Bucurenci, Andreea Marin

„Ieri la Palatul Parlamentului, alaturi de Andreea Marin Banica si la invitatia Sulfinei Barbu, le-am vorbit deputatilor si senatorilor despre cei peste 2.000 de romani care au solicitat autoritatilor sisteme pentru colectarea selectiva a deseurilor, in cadrul proiectului Viata dupa colectare. Amplasarea cat mai aproape de locuinte a containerelor galbene, albastre si verzi, continua si in al doilea an al proiectului.',  scrie Dragos Bucurenci pe blogul sau.

Cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde, viatadupacolectare.ro informa publicul despre avantajele colectarii selective prin campanii in scoli, la evenimente publice si in locuri de petrecere a timpului liber. Impreuna cu Discovery Channel, vom realiza un documentar despre problematica deseurilor si a colectarii selective in Romania.', adauga el.

Foto: Toni Sabalasev
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton