Dragoș Dolănescu reîncepe scandalul cu fratele său, Ionuț: "Tata era mort în sufragerie, iar el răscolea dormitorul după bani"

 Dumba Gabriela
.

Părea că scandalul dintre frații Dolănescu s-a stins, dar nici vorbă de împăcare după 13 ani de ură! Dragoș Dolănescu a făcut o serie de afirmații grave la adresa fratelui său, dezvăluind momente extrem de triste din ziua morții tatălui lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frații Ionuț și Dragoș Dolănescu și-au spus, în cei 13 ani de la înmormântarea tatălui lor, câte-n lună și-n stele. Deși, în ultima vreme, părea că s-au mai liniștit lucrurile, ba chiar că ei ar fi revenit la sentimente mai bune, iată că scandalul continuă și în 2022.

112-1112-1

„M-am întors din Costa Rica, unde locuiesc, ca să particip la înmormântarea tatălui. Însă, când am intrat în vila din strada Caimatei, m-am îngrozit! Dormitorul era întors pe dos, răscolit de Ionuț, în căutarea banilor, iar tata era mort în sufragerie. Cum să uiți asta? Ionuț căuta banii economisiți de tata.

Unul dintre fini mi-a spus că l-a certat pe Ionuț, că ar fi găsit 50.000 de dolari în saltea.

Nici nu știu cât este de adevărat. Cert este că Ionuț mi-a dat 5.000 de dolari. M-am trezit că-mi dă acești bani, nici nu știam ce e cu ei. Ionuț a cărat cam tot ce se poate căra din casa tatălui meu, sub ochii mei, mi-a dat și mie niște icoane.

Dacă putea căra cu cârca și vila din Sinaia o lua și pe aia', s-a confesat Dragoș Dolănescu pentru impact.ro.

Dragoș Dolănescu reîncepe scandalul cu fratele său, Ionuț

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?’

După 8 ani de luptă aprigă, dusă în instanță, pe moștenirea de un milion de euro, Dragoș a rămas cu vila din Sinaia și cu două terenuri, iar Ionuț a primit vila din București și drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, evaluate la peste 75.000 de euro.

'Lumea nu știe, dar, inițial, nu voiam să împărțim averea tatălui meu, ci să rămână în familie și să o gestioneze Ionuț, de la București. Însă, m-a umilit prea mult, a zis prea multe rele despre mine, m-a și dat afară din casă, după moartea tatălui nostru.

Oricum, eu nu aveam nevoie de mai nimic de la tata, am avut mereu banii mei, încă din studenție, când cărăm saci de ciment cu cârca, pe șantierele din America, pentru câțiva dolari. Atunci aș fi avut, într-adevăr, nevoie de bani pentru facultate', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Dragoș l-a visat pe tatăl său, Ion Dolănescu

Lui Dragoș îi este tare dor de tatăl lui, de care a fost foarte atașat. L-a și visat, în preajma zilei de Sf. Ioan.

„Pe tata nu-l mai visasem de ani buni, chiar mi-era tare dor de el. Eu, fiind aici, în Costa Rica, ajung rar la mormântul lui. Dar, zilele trecute, mi-a apărut în vis. Era vesel, se făcea că ne-am întors în timp, în vremea când organiza petrecerile cu sute de oameni, în vila lui din strada Caimatei.

Cânta și voia să mă înveselească. Nu știu cum să interpretez acest vis, dar mi-a dat o stare plăcută, liniștitoare, a fost ca un semn. Sunt convins că mă veghează din Cer!', a mai declarat Dragoș Dolănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton