Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației” de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată”. Prima reacție a postului de televiziune

 Ifrim Georgiana
.

Dragoș Pătraru a anunțat că își retrage emisiunea „Starea Nației' de la Prima TV, după cinci ani de colaborare cu postul de televiziune. Într-un mesaj video transmis pe canalul său de Youtube, prezentatorul TV a explicat motivul pentru care a luat această decizie, susținând că a reziliat contractul pentru „neplată'. Iată explicațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În august 2018, emisiunea lui Dragoș Pătraru a început să fie găzduită de Prima TV. Proiectul „Starea Nației' a luat naștere în anul 2013 și a fost difuzat, pe rând, la TVR, România TV și Digi 24. Acum, prezentatorul TV a reziliat contractul cu Prima TV, motivând că nu a fost plătit la zi de postul de televiziune.

dr9dr9

Într-un videoclip încărcat pe canalul său de Youtube, Dragoș Pătraru a anunțat retragerea emisiunii „Starea Nației' de la Prima TV. Totuși, prezentatorul TV s-a arătat dispus să renegocieze contractul cu postul de televiziune, în eventualitatea în care părțile se vor înțelege la bani.

Citește și: Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat: „Sunt dezastru pentru sănătate'

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte: „Dacă nu eram vaccinat…'

Citește și: Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an. Imagini de colecție: „Retrăiesc emoția pe care am simțit-o alături de bunicul meu, Regele Mihai”

Citește și: Anamaria Prodan a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea. Prima fotografie în calitate de cuplu: „Suntem fericiți”

Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației' de la Prima TV

Dragoș Pătraru a reziliat contractul cu Prima TV, motivând că neînțelegerile cu postul de televiziune au fost de natură financiară. Jurnalistul spune că nu a reușit să negocieze cu postul de televiziune, iar decizia de a-și retrage emisiune a luat-o de ceva vreme.

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta.

Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut', și-a început jurnalistul mesajul.

Dragoș Pătraru, primele declarații după ce a plecat de la Prima TV

În ciuda „frecușurilor inerente', Dragoș Pătraru spune că a avut toată libertatea de exprimare la postul de televiziune.

„Mulţumim postului Prima TV, înseamnă jumătate din existenţa acestei emisiuni, dincolo de lucrurile care ne despart acum trebuie să spun că ne-am bucurat aici, cu inevitabilele discuţii şi frecuşuri, de libertate.

Libertatea de a spune ce credem noi că trebuie spus, ceea ce poate de multe ori a însemnat şi sa gresim, sa fim drepti sau sa spunem prostii. Dar am făcut totul cu buna credinta. Şi am fost lăsaţi sa facem asta. Ceea ce, mai ales în lumea de azi, e ceva foarte rar. Iar pentru noi asta a însemnat mereu aproape totul.

Îmi doresc ca oamenilor de aici să le fie bine şi le mulţumesc pentru eforturile de multe ori supraomeneşti pe care le fac pentru ca totul să meargă', a adăugat acesta.

Dragoș Pătraru e dispus să renegocieze contractul cu Prima TV

„Partea asta n-a apărut la tv, pentru că, în ultimul moment, am acceptat, în urma negocierilor, să scoatem partea asta, în speranţa că discuţiile de vineri, sâmbătă, marţi, azi vor avea alte rezultate decât vorbe.

N-a fost să fie, aşa că noi ne vedem de drumul nostru, iar dacă Prima TV achită datoriile faţă de noi ne putem aşeza la masă pentru o nouă înţelegere. Deocamdată, noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu', și-a încehiat acesta mesajul.

Prima TV, reacție după plecarea lui Dragoș Pătraru

Imediat după anunțul lui Dragoș Pătraru despre plecarea de la Prima TV, postul de televiziune a avut o primă reacție.

„Respectăm decizia lui Dragoș Pătraru. Le mulțumim pentru cei cinci ani de colaborare, lui și echipei, și le urăm succes', a transmis Prima TV, pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton