Drama care i-a schimbat viața Ilincăi Vandici: ”A fost o dovadă de curaj, de nebunie...”

 Calin Maria Bianca
.

Drama care i-a schimbat viața Ilincăi Vandici. Frumoasa prezentatoare TV nu are nevoie de descrieri, fiind cunoscută de toată lumea. Mereu este cu zâmbetul pe buze și pozează în soția și mama împlinită, așa cum este, de fapt, însă puțini știu lucruri din trecutul ei. Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a schimbat viața și care a făcut-o să fie ceea ce este azi! Iată despre ce este vorba la mijloc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici face parte din categoria celor mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare TV din România. A câștigta atenția publicului larg, fiind apreciată și iubită de mii de oameni. Ei bine însă, nu doar pe plan profesional are un succes colosal și o duce foarte bine. Și atunci când vine vorba de viața personală este un capitol unde se simte împlinită. Are un copil adorabil și un soț iubitor și grijuliu, care-i este mereu alături.

ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400

Trăiește viața la care a vista încă de când era mică, dar cu toate astea problemele i-au bătut la ușă în trecut. Deși nu mulți știau, la vârsta de 18 ani, Ilinca Vandici a plecat de acasă. Și-a dorit să își ia viața în mâini și să decidă singură ceea ce este mai bine pentru ea. Așa a și făcut, iar totul a mers bine până la un punct, fiindcă s-a întâlnit din nou cu o serie de dificultăți, despre care a vorbit pe larg.

Citește și: Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai:„Poate fi dură. În timpul liber e foarte…'

Citește și: În ce își investește Ilinca Vandici banii:”Am o colecție uriașă”

Citește și: Ce pofte are Theo Rose în timpul sarcinii:'I-am sunat și le-am zis că vreau…'

Citește și: Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere:'Nu am cum să-i arăt așa ceva fiicei mele. Plângeam la poartă'

Drama care i-a schimbat viața Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc și o îndrăgesc astfel că a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Frumoasa prezentatoare TV a trecut în urmă cu câțiva ani printr-o depresie, care i-a schimbat viața radical. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar frumoasa șatentă care nu s-a mai sfiit să vorbească despre acest episod tumultuos.

„La 18 ani am plecat de acasă. M-am mutat singură în București. A fost o dovadă de curaj, de nebunie, de inconștiență, dar a fost drumul meu, calea mea pe care trebuia să vin și mă bucur că am făcut această alegere.

Ulterior, lucrurile care m-au ajutat cel mai mult să mă dezvolt în ultimii ani de zile vin dintr-o depresie pe care am suferit-o, pe care am trăit-o, pe care am simțit-o și care, uite, deși pare la prima vedere ceva rău, s-a transformat în ceva extrem de benefic pentru mine. Am reușit să mă descopăr și mai mult. Am reușit să echilibrez foarte mult toate aspectele vieții mele. Asta cred eu că m-a făcut și mă face în continuare omul care sunt astăzi, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Ilinca Vandici: 'Mă feresc să spun că fac greșeli'

Ilinca Vandici a depășit momentele grele prin care a trecut de-a lungul anilor. Acum se bucură de o viață liniștită și frumoasă, însă susține că fără acele episoade grele nu ar fi ajuns aici. Lăsând trecutul în urmă, îndrăgita prezentatoare TV a abordat și subiectul mult așteptat de către fani, mai concret stilul vestimentar. De fiecare dată a cucerit cu felul în care era îmbrăcată, aranjată, dar și cu nota de feminitate de care dă dovadă mereu.

„Mă feresc să spun că fac greșeli! Nu cred în greșeli pentru că nu mai cred în reguli impuse de modă, atâta timp cât se poartă orice, oricum și oricând. Important este să îți vină bine. Să te simți bine. Să te reprezinte hainele respective. Să le porți tu pe ele și nu ele pe tine.(…) Mai ales că odată cu proiectul Bravo, ai stil!, lumea a învățat foarte multe. Sunt anumite detalii extrem de simple de care dacă ții cont, nu are cum să nu iasă o ținută impecabilă. 

Apropo de eleganță, să știi că din punctul meu de vedere, eleganța unui om, a unei femei se vede mai mult în personalitatea ei. În modalitatea în care vorbește. În felul în care se poartă. În ceea ce transmite celor din jur și în ceea ce lasă în urma ei și da. Vne și ținuta cumva să întregească acest tablou. Eleganța nu ține doar de hainele pe care le porți.”, a mai mărturisit Ilinca Vandici.

Cum și ce economisește Ilinca Vandici

Dacă ne uităm la fiecare apariție a ei, nu mulți ar spune că Ilinca Vandici este o femeie care știe să economisească. Ei bine, mulți s-au înșelat privind acest aspect. Frumoasa prezentatoare TV știe cum să economisească și bani, dar și timp. De când cu scumpirile, jucăriile pentru fiul ei nu mai sunt la ordinea zilei, și nici ea nu mai merge să se coafeze sau machieze, atât timp cât și le poate face acasă și nu e nimic complicat. De asemenea, privind traficul infernal din București, a învățat să își rezolve numeroase treburi în timp ce stă la semafor.

„Cumva în situațiile din viața de zi cu zi! De exemplu, vrea Zian să cumpărăm în fiecare zi o mașina. Acum nu mai cumpărăm zilnic. Da, am avut și o astfel de perioadă, dar cu ce se întâmplă în lumea acum, am zis să fim mai cumpătați un pic. Cumpărăm de două ori pe săptămână câte o mașinuță. Nu mai cumpărăm șapte zile din șapte.  Machiajul și părul pot să mi le fac și singură dacă nu e ceva extraordinar de complicat și mă descurc. Timp… mi-ar plăcea să îmi cumpăr un elicopter ca să economisesc timp pentru că traficul din București mă omoară. Dar, de exemplu, în trafic când stau la semafor pot să rezolv repede ceva pe telefon. Pot să fac o postare sau un story.

De multe ori mănânc la volan când stau la semafor, așa că încerc să economisesc cât mai mult timp când sunt în trafic.  Vorbeam cu cineva astăzi, dacă am putea să ne luăm o oră pentru un drum de 10 minute. Cred că am fi liniștiți pentru că am știi că avem o oră la dispoziție. Atunci nu ar mai fi stres.”, a mai povestit Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton