Drama Elenei Ionescu de la Survivor All Stars. A divorțat de fostul soț și își crește singură fiul: „Ne-am iertat reciproc”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Ionescu participă la „Survivor All Stars', iar miza ei este să-și depășească limitele. Artista a trecut printr-o perioadă tulbure, odată cu divorțul de fostul ei soț, pronunțat la scurt timp după venirea pe lume a fiului lor. A recunoscut că nu îi este ușor, însă fericirea de pe chipul lui Răzvan Andrei o face să uite de probleme și oboseală. Iată drama Elenei Ionescu de la „Survivor All Stars'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a fost declarată câștigătoarea „Survivor' 2020 și a intrat în posesia premiului de 250.000 de lei. Fosta solistă de la Mandinga participă și în acest sezon, format din cei mai buni concurenți ai show-ului, și spune că este gata să obțină o nouă victorie. Artista are o poveste de viață intensă și a trecut printr-un divorț dureros, în 2019, după numai un an de căsătorie. Împreună cu fostul ei soț, Dragoș Stanciu, Elena Ionescu are un fiu, pe Răzvan Andrei, rămas în grija ei după separarea legală.

io10io10

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. A trecut printr-un divorț dureros și are un copil

Citește și: De ce s-a despărțit Elena Ionescu de iubitul ei grec, Giorgos Athanasiadis: „Mai bine singur decât într-o relație toxică”

Citește și: Cum a încercat Florin Salam s-o împace Roxana Dobre, după ce a ieșit de la Secția de Poliție: 'O iubesc ca pe copiii mei…' / Este acuzat că a bătut o tânără în camera de hotel

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…'

Drama Elenei Ionescu de la Survivor All Stars

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat în februarie 2019, la scurt timp după căsătorie și venirea pe lume a fiului lor. Fostul soț al artistei a explicat că ruptura a fost provocată de nepotrivirea de caracter și viziunile diferite privind viața în doi.

„Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa.

De aici și greutatea de a găsi „acul în carul cu fân”! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași „lungime de undă” în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată', a declarat fostul ei soț pentru Click!.

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate'

Divorțul dintre Elena Ionescu și Dragoș Stanciu nu s-a produs pe cale amiabilă, însă foștii parteneri au revenit la sentimente mai bune cu timpul. Artista spune că fostul soț se implică activ în creșterea fiului lor și au lăsat conflictele în trecut.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvănel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință', a spus Elena Ionescu într-o emisiune de televiziune.

Elena Ionescu s-a despărțit de iubitul ei grec, Giorgos Athanasiadis

Pentru o perioadă scurtă de timp, Elena Ionescu a avut un iubit grec, pe numele său Giorgos Athanasiadis. Cei doi s-au despărțit, iar artista decis să se focuseze pe cariera muzicală, dar și familiei, în special băiețelului ei, Răzvan Andrei.

„Nu există un criteriu. Depinde de mulți factori. Mai bine singur, decât într-o relație toxică. Viața e frumoasă, nu știu care e problema', a spus ea într-o emisiune TV.

Întrebată ulterior care sunt calitățile pe care și le dorește la un partener. „Un om sincer, un om cu principii normale, ceva greu de găsit’, a explicat Elena Ionescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton