Drama lui Tily Niculae. Actrița a pierdut mai multe sarcini, înainte să devină mamă doua oară: „Noi mai pierdusem trei copilași. O durere imensă”

.

Drama lui Tily Niculae. Tily Niculae este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară și s-a făcut remarcată încă din perioada adolescenței. De câțiva ani buni, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei. Actrița din celebrul serial „La Bloc' este căsătorită Dragoș Popescu din anul 2011, iar aceștia sunt părinții a doi copii. Tily Niculae nu credea că va putea deveni mamă pentru a doua oară și a făcut dezvăluiri despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Drama lui Tily Niculae. Au trecut câțiva ani buni de când Tily Niculae a renunțat la expunerea publică și s-a dedicat vieții de familie. Împreună cu Dragoș Popescu, actrița are o fetiță și un băiețel, cărora le-a dedicat toată atenția lor de când au venit pe lume. Nu demult, Tily Niculae mărturisea că i-ar plăcea să devină profesoară de engleză, ba chiar să pună bazele propriei afaceri.

Drama lui Tily Niculae


De când a devenit mamă, Tily Niculae s-a dedicat în totalitate celor doi copii și a renunțat la cariera ei în actorie. După ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Sofia, actrița nu credea că va putea deveni mamă pentru a doua oară, căci pierduse mai multe sarcini. În anul 2020, aceasta a născut un băiețel perfect sănătos, pe nume Radu-Teodor.

Citește și: Motivul pentru care Tily Niculae refuză să mai joace în seriale TV: „Este o foarte mare cămătărie’

Citește și: Tily Niculae, despre Dragoș Popescu după 12 ani de căsnicie: „Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor'


Citește și: Rita Mureșan a suferit un preinfarct pe stradă, acum 1 an. Cine i-a salvat viața: „Mi s-au învinețit buzele, nu mai aveam aer. Cred că a fost un înger'

Citește și: Cine este Alin Vădean de la Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi, în fața juraților: „Ai fost foarte aproape să…'

Actrița a pierdut mai multe sarcini, înainte să devină mamă doua oară


Invitată în emisiunea Cristei Șișcanu, Tily Niculae a vorbit despre cea mai cumplită perioadă din viața ei. După ce a născut-o pe fetița ei, actrița își pierduse speranța că va putea deveni mamă pentru a doua oară, mărturisind că a avut mai multe pierderi de sarcină.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ‘Și ce ne facem?’. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?’, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.


Despre relația cu soțul ei, aceasta a adăugat: „I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru nu-l mai iubesc’.

Tily Niculae, amintiri din perioada când juca în serialul „La Bloc’


În urmă cu ceva timp, Tily Niculae a făcut câteva dezvăluiri sincere despre perioada când juca în serialul „La Bloc’. Actrița a recunoscut că a făcut mari sacrificii în acea perioadă, având în vedere că se împărțea între muncă și studii.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci.


Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.


Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele’, a mai spus Tily Niculae în emisiunea de la PRO TV.

Sursa foto: Facebook