Drama neștiută a lui Dinu Maxer: "Fratele meu a fost călcat de tramvai"

.

Dinu Maxer este un familist convins, căsătorit de aproape 13 ani și tată a doi copii, însă cântărețul ascunde o dramă teribilă, care mult timp l-a împiedicat să se așeze la casa lui. Dinu Maxer a povestit că fratele lui a fost călcat de tramvai și suferința teribilă a părinților lui l-a făcut să refuze întemeierea unei familii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că Dinu Maxer a avut un frate care a murit, după ce a fost călcat de tramvai. A urmat apoi divorțul părinților săi și aceste suferințe adunate l-au făcut să refuze ideea de familie, de teama ca nu cumva să treacă și el prin astfel de momente.


„Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei.

Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie. Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec’, a spus Dinu Maxer.


Totul s-a schimbat când a întâlnit-o pe Deea, femeia cu care este căsătorit din 2008. Bruneta l-a făcut să uite dramele copilăriei și să vadă ideea de familie cu alți ochi. Dinu este acum un bărbat fericit, tatăl a doi copii și spune că medicamentul pentru suferința lui se numește Deea Maxer.

„Medicamentul se numește Deea Maxer. Ea a reușit să mi-i doresc, nu mi i-a impus. Sunt un om care până la 47 de ani nu a avut niciodată șef.

Deea a înțeles că dacă nu urmează o cale firească și forțează lucrurile nu se va putea. Vreau să fac lucrurile atunci când îmi doresc și când îmi plac. Eu sunt un tată full time’, a adăugat Dinu Maxer.


Citește și: Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei, la două luni de la divorț!’Ale lui sunt încă aici. De parcă…’

Citește și: Mioara Roman a împlinit 81 de ani.Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice.Ce intervenție vrea să-și facă


Deea Maxer nu mai poate avea copii

În octombrie 2019, Deea Maxer a devenit mamă a doua oară. A născut o fetiță, botezată Maysa. Cei doi mai au încă un băiețel de nouă ani, Andreas și chiar dacă și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii, acest lucru nu mai este posibil.

La cea de-a doua naștere au apărut complicații și Deea a dezvăluit că nu mai poate avea copii.


„A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine s-a mai liniștit, n-a mai plâns. Din momentul acesta operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare’, a povestit Deea Maxer despre cea de a doua naștere.