Drama neștiută a lui Lady Gaga. Artista recunoaște că ia medicamente pentru schizofrenie: "Știu că am probleme mentale!"

 Dumba Gabriela
.

Lady Gaga a confirmat problemele grave de sănătate de care suferă și care până acum erau doar bănuite de cei care o cunosc. Artista ia medicamente specifice schizofreniei și tulburărilor de bipolaritate, complicațiile psihice severe fiind cauzate de multiplele abuzuri prin care a trecut când era adolescentă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Știu că am probleme mentale și uneori acestea mă fac să nu pot funcționa ca un om', a declarat Lady Gaga într-un interviu.

Artista a măturisit că se află sub medicație anti-psihotică, iar principalul medicament care o ajută să țină în frâu afecțiunile de care suferă este unul prescris pacienților care se confruntă cu schizofrenie și tulburări de bipolaritate.

Cântăreața susține că a început să consume medicamente după multiplele abuzuri pe care le-a suferit încă de la vârstă de 19 ani, care au lăsat-o cu traume severe, citează spynews.ro.

Invitată să vorbească la una dintre cele mai celebre emisiuni tv din Statele Unite, Lady Gaga a explicat ce se întâmplă cu psihicul ei și cum se manifestă tulburările mentale de care suferă.

„Am avut o pauză psihotică, voi explica ce s-a întâmplat. Iată creierul meu, iată centrul. Am fost târâtă groaznic într-o depunere a instanței, iar partea aceasta a creierului, unde stai centrat și nu te disociezi a mers așa..s-a trântit în jos. Tot corpul meu a început să tremure și am țipat', a povestit cântăreața.

Întrebată unde se afla în acel moment, artista a precizat că totul s-a întâmplat la spital.

„Te desprinzi de realitatea pe care o știi. Nu ai nicio idee despre ce se întâmplă în jurul tău.', a mai spus Lady Gaga, menționând că îi este foarte greu să-și amintească prin ce a trecut și face tot posibilul să ignore afecțiunile de care suferă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton