Drama prin care a trecut Narcisa Suciu. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă: "Cred că nu l-am iertat niciodată pe tata..."

 Dumitrache Laura
.

Narcisa Suciu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta s-a stabilit de ani buni în Finlanda, alături de soțul si fiica sa. Deși este cunoscută de multă lume, putini sunt cei care știu că Narcisa Suciu a trecut printr-o dramă cumplită. Artista și-a pierdut părinții la vârsta de 17 ani și mărturisește că nu și-a iertat niciodată tatăl pentru că nu i-a permis să își ia rămas-bun de la mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu are o carieră de succes și o familie minunată. Cu toate astea, artista a suferit foarte mult în adolescentă, după ce și-a pierdut ambii părinți. Narcisa avea 17 ani când mama sa s-a stins din viață, iar șapte ani mai târziu, tatăl ei a părăsit această lume.

narcisa suciu deramanarcisa suciu derama

Vedeta a povestit cum și-a pierdut ambii părinți, dar cât de mult a afectat-o trecerea în neființă a mamei sale. Narcisa Suciu a dezvăluit că nu și-a iertat niciodată tatăl pentru că nu a lăsat-o să vină acasă, pentru a-și vedea mama.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda, lângă soțul ei: „Fiica mea, Daria, avea 11 ani și mi-a spus…”

Citește și:Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama. Cine a ajutat-o să-și crească fiica: „Dacă nu era ea, probabil că nu o aveam pe Daria'

Citește și:Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza infidelității: „N-am vrut să cred. A avut libertate și m-am trezit că…'. Ce decizie au luat în privința fiului lor

Citește și:Ilinca Vandici face terapie de aproximativ trei ani, după ce s-a confruntat cu stări depresive: 'Am ascuns cumva totul sub preș. Mi-am dat seama că…'

Drama prin care a trecut Narcisa Suciu

Narcisa Suciu se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Are o carieră de succes, iar de câțiva ani locuiește în Finlanda, alături de fiica și soțul ei. Vedeta apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, dar putini stiu drama prin care artista a trecut. La vârsta de 17 ani, Narcisa Suciu și-a pierdut mama și nu și-a iertat niciodată tatăl pentru că nu a lăsat-o să o vadă pentru ultima oară pe cea care i-a dat viață.

Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.rpe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el',  a declarat Narcisa Suciu în cadrul unei emisiuni.

Narcisa Suciu și-a pierdut tatăl la șapte ani după moartea mamei

Narcisa Suciu avea 24 de ani când tatăl ei a părăsit această lume. Vedeta și-a adus aminte că la un an după moartea mamei sale, tatăl ei i-a spus că vrea să aducă o altă femeie în casă, fapt cu care Narcisa Suciu nu a fost niciodată de acord.  „Tata, după un de la moartea mamei, mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus ‘peste cadavrul meu, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască', a spus Narcisa Suciu.

„ Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică.', a mai povestit Narcisa Suciu.

De asemenea, Narcisa Suciu și-a pierdut fratele, care era diagnosticat cu ciroza hepatică. Cei doi erau certați, iar artista regretă și la acest moment că nu s-a împăcat cu fratele ei. „ Se face un an de când l-am pierdut pe fratele meu cel mare, avea 56 de ani. Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila în seara aia și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui era fosta mea colegă din copilărie și m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis că a murit.Asta nu am povestit-o nimănui. Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva.', a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton