Dramele care i-au marcat viața lui Cosmin Cernat. A rămas orfan de mamă la 6 ani și a fost crescut de bunică: „Mi-a fost foarte greu. Nu știu cum am reușit să merg mai departe”

 Ifrim Georgiana
.

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, însă puțini știu că ascunde o poveste de viață dureroasă. La doar 6 ani, comentatorul sportiv a rămas orfan de mamă și avea să fie crescut de bunica lui, în condiții grele și cu mari cicatrici sufletești. Până la vârsta de 20 de ani, nu a putut vorbi despre pierderea celei care i-a dat viață și spune că și astăzi poartă rănile trecutului. Iată declarațiile dureroase ale lui Cosmin Cernat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat are o vastă experiență în lumea televiziunii, făcându-se remarcat la pupitrul știrilor sportive. În plan personal, este căsătorit cu Mădălina, pe care a cunoscut-o în urmă cu 11 ani. Din mariajul cu Monica Iagăr, încheiat în 2009, comentatorul sportiv are două fiice, pe Ayana și Maya, care au rămas în grija mamei lor. Povestea de viață a lui Cosmin Cernat a fost încercată de multe tragedii, fiindcă și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, iar ani mai târziu bunica, care s-a ocupat de creșterea lui.

co11co11

Citește și: Detalii neștiute despre căsnicia dintre Monica Iagăr și Cosmin Cernat, încheiată în 2009: „A fost o relație pasageră. Era o luptă între…”

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Cosmin Cernat: „Mă energizează. Cum și alții…”

Citește și: De ce boală incurabilă suferă fiica cea mare a lui Codin Maticiuc: „Se întâmplă 1 la un milion de cazuri, am depistat-o când…”

Citește și: Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului: „O perioadă grea, cu lipsuri. M-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, a trebuit să vând și casa'

Dramele care i-au marcat viața lui Cosmin Cernat

Cosmin Cernat a rămas orfan de mamă pe când avea frageda vârstă de 6 ani. A fost crescut de bunica lui, în condiții grele și cu multe lipsuri, iar multă vreme a refuzat să vorbească despre pierderea celei care i-a dat viață.

„A fost o copilărie, zic eu, normală. Mama mea a murit când eu aveam 6 ani, am fost crescut de mamaia mea într-un bloc comunist cu igrasie, condens, frig. Așa a fost și, din punctul ăsta de vedere, nu a fost plăcut. Mai existau vacanțele la Focșani, la părinții tatălui meu, cu verișorii mei. A fost o copilărie ok. Nu știu dacă o pot defini că fiind o copilărie fericită, dar când ești copil vezi lucrurile altfel.

O lungă perioadă de timp nu am putut să trec peste moartea mamei. Mi-a fost  foarte greu să vorbesc despre asta până după vârsta de 20 de ani. Este o chestiune de acceptare și, stând de vorbă cu bătrânii, am înțeles că tot ce începe se și termină.

În momentul în care am înțeles că nu sunt un copil orfan, că aparțin unei familii, am reușit să accept pierderea. Dar sunt urme care rămân, peste care nu poți să treci, sunt ca niște cicatrici pe care le vezi și le accepți', a povestit prezentatorul TV pentru fanatik.ro.

Cosmin Cernat, marcat de moartea bunicii lui

Ani mai târziu, ajuns deja la vârsta adultă, Cosmin Cernat și-a pierdut bunica, cea care l-a crescut de la vârsta de 6 ani. Pe atunci, era angajat la TVR și spune că vestea l-a împietrit de durere, determinându-l să se izoleze în casă timp de o săptămână.

„Un moment foarte greu pentru mine a fost când a murit mamaia care m-a crescut. O săptămână nu am fost om. Nu am mers la serviciu, nu am făcut nimic, nu am ieșit din casă. Nu știu cum am reușit să merg mai departe. Pur și simplu într-o zi m-am îmbrăcat și am mers la birou, eram la TVR pe vremea aceea.

Nu vreau să știe lumea prea multe despre mine, pentru că eu consider că nu sunt un tip spectaculos. Sunt un om normal. Dar dacă aș vrea să se știe ceva anume este că iubesc foarte mult copiii, tinerii, și le dau cât pot de mult din timpul meu', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton