Dramele din viața Aidei Parascan, fosta câștigătoare MasterChef. I-a murit primul soț, a pierdut o sarcină și își crește singură cei trei copii: „Am stat față-n față cu moartea. Cel mai greu a fost...”

 Ifrim Georgiana
.

Aida Parascan este câștigătoarea celui de-al doilea sezon MasterChef, difuzat la Pro TV. Până la 42 de ani, viața a pus-o la încercare de multe ori, dar a rămas puternică și a înfruntat greutățile cu o determinare admirabilă. Pe primul ei soț l-a pierdut mult prea devreme, iar astăzi își crește copiii singură, fiind despărțită de tatăl lor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Aida Parascan, câștigătoarea Master Chef, în 2013, s-a aflat în centrul atenției, după ce talentul pentru gătit i-a fost recunoscut la show-ul de gastronomie. Aceasta a luat acasă un premiu generos de 50 de mii de euro, însă, din păcate, o serie de evenimente dramatice i-au dat viața peste cap.

aida17aida17

Citește și: Cum au primit Aida Parascan, Andreea Esca și Smiley trecerea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV: „Făceam schimb de rețete, îmi sunt tare dragi'

Citește și: De ce nu a avut succes Aida Parascan, după ce a câștigat „Master Chef”, în 2013: „Din punct de vedere material, nu pot să spun că m-am ales cu ceva”

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine'

Citește și: Eva Măruță a împlinit 9 ani și este sărbătorită în Spania. Ce surpriză i-au făcut părinții Andra și Cătălin: „Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!'

Dramele care i-au marcat viața Aidei Parascan, fosta câștigătoare MasterChef

Aida Parascan a cunoscut suferința devreme, la 19 ani, când i-a murit primul soț și a rămas văduvă.

„M-am gândit foarte mult că trebuie să mă înțeleg eu pe mine și am reușit. Secretul este să trăiești fiecare zi, fără să te gândești la trecut sau la viitor. Să iei ziua de la răsăritul soarelui până seara. Faptul că eram gravidă m-a ajutat foarte mult. Aveam responsabilitatea unei vieți și acel copil avea nevoie de mine sută la sută. Am fost, de mică, o fire luptătoare. Dacă am căzut de 5 ori m-am ridicat de 6. În cazul ăsta a fost la fel. Când o altă viață depinde de tine nu poți să stai și să plângi', a povestit câștigătoarea MasterChef pentru fanatik.ro.

Aida Parascan își crește singură cei trei copii

Aida Parascan a locuit o perioadă în Italia, însă s-a despărțit de tatăl copiilor ei și a revenit în România. Pe Geanina, Samuele și Emilia îi crește de una singură, lucru deosebit de dificil, având în vedere că trebuie să îndeplinească simultan rolul de mamă și tată.

„Am revenit în țară pentru că pământul m-a chemat, a fost karma. M-am despărțit de tatăl copiilor mei și România mi-a oferit multe colaborări profesionale. A trebuit să fiu și polițistul bun și cel tău pentru ca să existe un echilibru. Copiii sunt foarte intuitivi, îți simt slăbiciunile. Dacă descoperă vreuna acolo te vor atinge. A trebuit să fiu și bună și rea pentru că a trebuit să îi educ singură. Toți cei care-mi cunosc copiii sunt foarte încântați de ei și asta înseamnă că am făcut o treabă bună', a mai spus ea pentru sursa citată.

Aida Parascan, despre participarea la MasterChef: „Am descoperit cine sunt'

Emisiunea MasterChef a ajutat-o pe Aida Parascan să-și descopere adevăratul potențial și vocația.

„Am descoperit ce știu și ce sunt. Până nu ești într-o competiție nu-ți dai seama de potențialul tău și de ce ști să faci. Nu mi-au plăcut micile răutăți între competitori, răutăți care nu-și aveau rostul', a mai povestit aceasta.

Aida Parascan a pierdut o sarcină, acum 3 ani

Câștigătoarea MasterChef a trecut printr-un alt moment delicat în urmă cu trei ani, când a pierdut un copil. La vremea respectivă, Aida anunța, printr-un mesaj dureros pe pagina ei de socializare, că sarcina s-a oprit din evoluție.

„Cred că cel mai greu moment a fost acum trei ani, când am pierdut sarcina. Am stat față în față cu moartea și am pierdut o ființă pe care o așteptam. Am înțeles, însă, sensul și am reușit să merg mai departe', a mărturisit Aida Parascan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton