Dublă aniversare pentru Andreea Bănică: ziua de naștere și 13 ani de căsătorie. Imagini de la petrecere

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bănică a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere, dar și aniversării a 13 ani de căsătorie. Împreună cu familia și prietenii apropiați, cântăreața a dat startul petrecerii încă din weekend și distracția este în toi chiar și acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mare petrecere mare în familia Andreei Bănică! Artista a împlinit 43 de ani și, totodată, 13 ani de căsătorie cu Lucian Mitrea, bărbatul alături de care este dintotdeauna fericită și pe care și-l dorește aproape pentru tot restul vieții.

3333333333

„De 13 ani, 21 iunie este pentru mine motiv dublu de fericire: este atât ziua mea de naștere, cât și ziua în care m-am căsătorit cu @lucianmitrea ! ❤️🎉', a scris Andreea Bănică pe Instagram și a postat mai multe fotografii de la petrecere.

Ieri, Andreea Bănică a spart pentru câteva ore petrecerea ei și a mers la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. De altfel, cântăreața a fost cea care a dat informații în premieră despre marele eveniment din familia lui Smiley pentru că nimeni altcineva nu a mai postat fotografii sau informații de la botez.

Ulterior, Andreea a continuat petrecerea la ea acasă împreună cu cei dragi, iar astăzi, când este, de fapt, ziua ei, blonda le arată urmăritorilor săi de pe Instagram ce cadouri și flori primește pe bandă rulantă.

„Petrecerea a început sâmbătă și se continuă de atunci, iar pentru asta vreau să le mulțumesc mult prietenilor dragi care mi-au fost aproape, dar și vouă, pentru toate urările frumoase și că vă gândiți întotdeauna la mine! 🎉 🙏', a mai transmis artista în cadrul postării de pe Instagram.

Citește și: Andreea Bănică se operează. Ce problemă de sănătate are:'Nu mai poate fi amânat'

Citește și: Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol.Artistul s-a îndrăgostit de ea la un concert

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…’/ EXCLUSIV

Andreea Bănică s-a operat recent la nas

Botezul fetiței lui Smiley a fost primul eveniment la care Andreea a mers după operația la nas. La sfârșitul lunii mai, Andreea anunța că problemele ei cu respirația s-au agravat, motiv pentru care este nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale la nivelul nasului.

Operația a avut loc pe 1 iunie și a fost un succes, dar artista a ales să nu-și arate fața până nu s-a recuperat complet.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi. Am simțit nevoia să mă liniștesc, să-mi revin. Nu sunt complet refăcută, dar am revenit pe baricade și sper să-mi intru în ritm și merg înainte. Abia aștept să petrecem, mâine, ziua mea împreună!”, spunea Andreea Bănică pe Instastories ieri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton