După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică. Piesa de debut este realizată în colaborare cu Andra: „Abia aștept să...”

.

După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică. „Praf de stele', melodia pe care urmează s-o lanseze cu Andra, are un mesaj emoționant și ilustrează legătura deosebită dintre mamă și fiică. Se pare că și videoclipul fost conceput ca o surpriză specială pentru fani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deși are o vârstă fragedă, Eva Măruță e talentată cât încape și a jucat în primul ei film, „Tati part-time', care a avut-o ca protagonistă. Debutul său actoricesc a stârnit un val nejustificat de critici și reacții negative, însă ecoul susținătorilor a fost mai răsunător. După succesul comediei lansate la începutul anului, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță își începe drumul în muzică.

evaaaaevaaaa

Citește și: Eva Măruță a împlinit 9 ani și este sărbătorită în Spania. Ce surpriză i-au făcut părinții Andra și Cătălin: „Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!'

Citește și: Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute asortate la Petrecerea VIVA! 2024. Întreaga familie Măruță a făcut furori pe scenă

Citește și: Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să…'

Citește și: Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, locuiește în Londra și este jucător în piața valutară

După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică

La 9 ani, Eva Măruță demonstrează că e înzestrată cu multiple talente, căci urmează să-și facă debutul și în lumea muzicii. „Praf de stele', piesa pe care urmează s-o lanseze cu Andra, marchează începutul unei cariere de succes. Versurile au o profunzime aparte și ilustrează legătura puternică dintre mamă și fiică.

„În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Ți-a zis mama:/ „Fata mea, sunt aici! Nu te teme!/ Și pe soare, și-n furtună ce-aduce probleme/

Tu visează, e momentul să faci tot ce-ți dorești/ Să nu le pui la suflet pe toate când greșești/ Cu timpul o să crești/ Viața, recunosc, mai doare/ Deschide aripile, sufletul să zboare/ Să facă ce-ți dorește/ Ce iubește/ Când caută, găsește', sunt doar o parte din versurile piesei „Praf De Stele'.

Eva Măruță: „Abia aștept să ascultați piesa'

Eva Măruță așteaptă cu nerăbdare lansarea primei ei piese. Nu doar versurile vor ajunge la inimile ascultătorilor, ci și videoclipul, care promite să captiveze și să aducă în prim-plan un alt invitat special.

„Abia aștept să ascultați piesa și să vedeți videoclipul! Piesa va fi alături de Andra și un invitat special. Oare ghiciți cu cine?', a spus Eva Măruță pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton