După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Motivul: "Am aruncat cu un ghiveci în..." / E obligat de instanță să poarte brățară de monitorizare

 Ifrim Georgiana
.

După Cristina Cioran, fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. El ar trebui să se prezinte astăzi, din nou, în fața instanței, după ce a fost reclamat de Cristina Dobrescu, cea care l-a făcut tată prima dată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce s-au confruntat în sala de judecată, Cristina Cioran a reușit să prelugească ordinul de restricție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. Bărbatul va fi obligat să poarte un dispozitiv electronic la picior timp de 10 luni. Se pare însă că problemele nu se opresc aici pentru Alex Dobrescu. Și fosta lui soție îl vrea departe de ea și de fiul pe care pe care îl au împreună.

do11do11

Citește și: Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei'. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, după ce anunțase că se căsătorește cu actuala iubită: „Nu înțeleg ce este în mintea lui. Cum s-a gândit el că…”

Citește și: Tânărul de 24 de ani din Sibiu care și-a înjunghiat mortal iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat și gelos. Ar fi avut două tentative de suicid în trecut: „L-au găsit tăiat pe mâini…” / Filmul crimei și mărturiile vecinilor

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui

În cursul zilei de astăzi, Alex Dobrescu ar trebui să se prezinte la Judecătoria Sectorului 2, după ce și fosta lui soție a cerut ordin de protecție împotriva lui. Reclamanta este Cristina Dobrescu, cea care l-a făcut tată pentru prima oară. El a explicat și de la ce a pornit conflictul lor.

„Cineva mi-a trimis niște bani, pe cardul ei, pentru că eu aveam niște probleme cu al meu. Când m-am dus să-i iau, m-a blocat peste tot. Și de pe telefonul ei și al lui Noel (n.r. fiul celor doi). Am aruncat din stradă cu un ghiveci în balconul ei. L-am luat de la o florărie. Ea nici nu era acasă. Și s-a dus repede la poliție', a declarat fostul iubit al Cristinei Cioran pentru cancan.ro.

Alex Dobrescu, obligat de instanță să poarte brățară la picior pentru zece luni

După ce Cristina Cioran a prelungit ordinul de proteție împotriva lui, Alex Dobrescu e obligat de instanță să poarte un dispozitiv de monitorizare în următoarele zece luni.

„Ambele sunt invidioase pe tinerețea mea. Și pe succesul meu', a adăugat el pentru sursa citată mai sus.

Pentru că este implicat într-o nouă relație, el nu-și mai dorește să facă decarații despre actriță: „Pe iubita mea o cheamă tot Cristina. Nu-i frumos față de ea să mai vorbesc despre altă femeie'.

Cristina Cioran: „E evident că e pericol social'

Se pare că Alex Dobrescu nu e la prima abatere de acest gen. El a avut în trecut și alt ordin de restricție de la fosta lui soție, pentru a nu se apropia de aceasta.

„E evident că e pericol social. E evident că e un tip agresiv, el având antecedente cu un alt ordin de restricție de la fosta lui soție, pentru ea și pentru copil’, a declarat Cristina Cioran pentru viva.ro, la finalul lunii aprilie.

‘Mi-a fost foarte greu în sala de judecată, pentru că a trebuit să rememorez tot ce s-a întâmplat și nu mi-a făcut plăcere să vorbesc despre lucrurile absolut îngrozitoare prin care am trecut și încă mai trec. Am cerut prelungirea ordinului de restricție și mă bucur că mi s-a făcut dreptate. Judecătorii au acceptat cererea mea de prelungire a ordinului de restricție, iar el va fi monitorizat’, adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton