Dwayne Johnson s-a luptat ani de zile cu depresia!

 Oana Pantazi
.

„The Rock' este unul dintre cei mai mari actori de filme de acțiune și are o familie frumoasă. Deși trăiește din plin the american dream, Dwayne Johnson s-a luptat ani de zile cu depresia și mărturisește că sănătatea sa mintală a fost grav afectată. Iată care sunt motivele!

Dwayne, alături de iubita sa, Lauren Hashian, mama, Ata, și cele două fiice,Simone și Jasmine.

Dwayne, alături de iubita sa, Lauren Hashian, mama, Ata, și cele două fiice,Simone și Jasmine.

Dwayne „The Rock” Johnson are toate motivele să fie fericit – recent a primit o stea pe Walk of Fame, are o carieră înfloritoare și o familie superbă. Actorul a povestit recent că a fost înconjurat toată viața sa de femei, și nu doar pe platoul de filmare, ci și acasă, el fiind extrem de apropiat de mama sa, de cele două fiice și de iubită, despre care declară că sunt un izvor nesecat de fericire în viața lui. Acum actorul are toate motivele să fie mulțumit de viața pe care o trăiește, însă lucrurile nu au stat mereu așa – „The Rock”, unul dintre cei mai mari actori de acțiune din showbizul american, nu e chiar atât de tare pe cât sugerează numele său… Recent, actorul în vârstă de 45 de ani și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima oară în public despre luptele sale interioare.

Dwayne Johnson recunoaște că a suferit de depresie în adolescență. Aici, alături de fiica lui cea mică, Jasmine.

Dwayne Johnson recunoaște că a suferit de depresie în adolescență. Aici, alături de fiica lui cea mică, Jasmine.

„The Rock” a recunoscut că depresia lui își are rădăcinile în copilărie, perioadă când el și familia sa au trăit în sărăcie și, mai mult, când a fost martorul tentativei de suicid a mamei sale, Ata, pe când el avea doar 15 ani. Dwayne a povestit pentru publicația Express: „A ieșit din mașină în timp ce se afla pe autostrada 65, în Nashville, și a început să meargă spre autoturismele care se îndreptau spre ea. Camioanele și mașinile o ocoleau. Am prins-o și am tras-o înapoi pe partea circulabilă a drumului'.

Actorul a povestit că mama lui se afla într-o asemenea stare, încât, ulterior, nici măcar nu și-a adus aminte că a încercat să se sinucidă. Nici măcar nu și-a adus aminte că a încercat să-și ia viața. Probabil că e mai bine că n-a făcut-o', a continuat actorul. Concluzionând că acela a fost cel mai prost moment al vieți sale, Dwayne a mai adăugat: „Ajunsesem într-un punct în care nu-mi doream să fac nimic și nici să mă duc nicăieri. Plângeam în mod constant. Amândoi ne-am vindecat, dar ne străduim din răsputeri să fim atenți când cei din jurul nostru suferă. Trebuie să-i ajutăm să depășească momentele grele și să le reamintim că nu sunt singuri.' Din fericire, Dwayne și mama lui au alături o familie frumoasă, însă nu toți sunt la fel de norocoși…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton