Dwayne “The Rock” Johnson a devenit tată de fată... Pentru a treia oară!

.

Anul trecut, în perioada Crăciunului, starul din „Fast and Furious' anunța, printr-o postare amuzantă pe Instagram, că urmează să devină tată pentru a treia oară. Pe 23 aprilie, Dwayne The Rock' Johnson a devenit tată de fată pentru a treia oară și este extrem de fericit că este înconjurat de femei…

Dwayne „The Rock' Johnson e înconjurat doar de femei. Alături de mamă, iubită și cele două fiice ale sale.


Pe 23 aprilie, în aceeași zi în care a venit pe lume și fiul Ducesei de Cambridge și al Prințului William, peste Ocean, s-a mărit și familia regelui filmelor de acțiune, Dwayne The Rock’ Johnson, care a devenit tată de fată, partenera lui, cântăreața Lauren Hashian (33 de ani) dăruindu-i actorului al treilea copil. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Jasmine (2 ani), o superbă fetiță mulatră, cu niște ochi de un albastru incredibil. Cu această ocazie, Dwayne a devenit tată de fată pentru a treia oară, deoarece actorul mai are o fiică – simone Alexandra, în vârstă de 16 ani, provenită din căsătoria cu Dany Garcia.


Citește și: Ilinca Vandici a fumat pe timpul sarcinii. „Am fost sigură că e în regulă, am vorbit cu doctorița'

 

Micuța Jazzy anunță că va avea o surioară.

În preajma Crăciunului, actorul posta un bilețel scris de Jasmine, alintată Jazzy, pe atunci mezina familiei: „Jasmine Lia vrea să facă un anunţ măreţ. E fată! Lauren Hashian şi eu suntem fericiţi să vă anunţăm că în această primăvară ne vom întâmpina cel de-al doilea copil. În plus, Jazzy este nerăbdătoare să facă pe şefa şi să îşi protejeze sora.’ Patru luni mai târziu, fericitul tată posta o fotografie înduioșătoare, care a adunat peste 10 milioane de aprecieri, în care își strângea nou-născuta, pe Tiana Gia, la piept, alături de comentariul: Piele pe piele. Ne simțim binecuvântați și mândri că am adus pe această lume încă o fetiță puternică’.


Citește și: Secretul succesului Andreei Esca. Persoana de la care primește cele mai importante sfaturi

Dwayne „The Rock Johnson' a devenit tată de fată… Pentru a treia oară!


Dwayne The Rock’ Johnson, către fiica lui: Te voi iubi și te voi proteja tot restul vieții mele!’

„Tiana Gia Johnson a venit pe lume ca o forță a naturii, iar mama ei, @laurenhashianofficial (n. red. Lauren Hashian), a fost în travaliu și a născut-o ca un adevărat rockstar. Am fost crescut și am fost înconjurat de femei puternice și iubitoare toată viața mea, dar, după ce am participat la nașterea micuței Tia, îmi este greu să-mi exprim acest nou nivel de dragoste, respect și admirație pe care îl am față de Lauren, dar și față de toate mamele și femeile de pretutindeni. Un sfat pentru domni: este foarte important să fiți lângă doamnele voastre atunci când nasc și să le susțineți cât de mult puteți… ținându-le de mâini, de picioare, să faceți ce puteți. Dacă vreți să înțelegeți pe deplin cel mai puternic și primar moment pe care viața vi-l va oferi vreodată – fiți martorii nașterii copiilor voștri! Acest lucru vă va schimba viața, iar respectul și admirația pe care le veți avea pentru femei nu vor mai avea limite. Iar pentru fiica mea Tiana Gia – așa cum am făcut și când s-au născut cele două surori mai mari ale tale, Simone Alexandra și Jasmine Lia, ai cuvântul meu că te voi iubi, te voi proteja, te voi călăuzi și te voi face să râzi tot restul vieții mele! Tatăl tău cel nebun are multe responsabilități în lumea celor mari, dar responsabilitatea de a-ți fi tată este cea de care voi fi întotdeauna cel mai mândru’ Iată cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care un tată i-o poate face fiicei sale!

Foto: Hepta, Instagram