Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a născut al treilea copil. Prima imagine cu băiețelul actriței: „Încă o minune venită în viața noastră”

 Ifrim Georgiana
.

Ecaterina Ladin, cunoscută publicului larg pentru rolul din serialul „Las Fierbinți', a adus pe lume al treile copil. Actrița formează un cuplu cu afaceristul Laurențiu Ladin, originar din Republica Moldova, și mai au împreună doi copii. Iată prima imagine cu băiețelul nou-născut al celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La final de 2023, Ecaterina Ladin a anunțat că a adus pe lume cel de-al treilea copil. Îndrăgita actriță din „Las Fierbinți' a publicat în mediul online prima imagine cu mezinul familiei, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. Ecaterina Ladin și soțul ei sunt căsătoriți de aproximativ 8 ani și mai au doi băieți – Marcu și Petru.

eca10eca10

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a treia oară. Cine a dat de gol sexul bebelușului: „Bine ai venit…”

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani: „Oribil. Nu aveam aer, am înghețat'

Citește și: „Nu apuc să-i văd pe ai mei câteva zile bune”. Cum reacționează soția lui Cosmin Seleși la programul foarte încărcat al actorului

Citește și: Prin ce metoda a reușit Alexandra Ungureanu să scape de acnee: „Mi se părea că arăt foarte rău, mi-era foarte greu, ani de zile…”

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a născut al treilea copil

Pe rețelele de socializare, Ecaterina Ladin a împărtășit prima imagine cu băiețelul ei nou-născut, însă fără a dezvălui numele pe care îl va purta. Totuși, a fost dată de gol, atunci când și-a anunțat sarcina de o rudă apropiată care a distribuit la InstaStory una dintre imaginile postate de Ecaterina, alaturi de mesajul „Bine ai venit, Roman'.

În trecut, actrița susținea că-și dorește să devină mamă de fată, având în vedere că fusese binecuvântată cu doi băieței sănătoși.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită in viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru (…) La cât de tare mi-a plăcut parca v-aș mai „vizita' o dată! La mulți ani, oameni minunați!', a scris actrița pe rețelele de socializare.

Ecaterina Ladin, declarații despre relația cu soțul ei, Laurențiu

Ecaterina Ladin și soțul ei, Laurențiu, sunt căsătoriți de aproximativ 8 ani. Actrița a mărturisit că mariajul a venit cu multe schimbări, mai ales odată cu venirea pe lume a copiilor.

„De când ne-am cunoscut, viața noastră a fost într-o continuă schimbare. Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu ne-am simțit departe sufletește. Bineînțeles că totul s-a transformat, atunci când au apărut copiii în viața noastră, dar, pentru că iubirea noastră chiar este una sinceră și curată, ne-am mobilizat pentru a ne duce, în continuare, proiectele profesionale și, clar, pentru a dezvolta, cel mai frumos proiect al nostru – familia. Rolul de părinți ne-a schimbat, spun eu, în bine. Am devenit mai responsabili și mai atenți la ceea ce spunem, la ceea ce facem, pentru a fi cel mai bun exemplu pentru micuți', a spus ea, potrivit VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton