Ed O’Neill, alias Al Bundy, apariție rară alături de fiica sa, pe covorul roșu. Cum arată, la 78 de ani, celebrul actor

 Ifrim Georgiana
.

Ed ONeill, cunoscut pentru rolul Al Bundy' din serialul de comedie Married with Children, a bifat o apariție rară pe covorul roșu, pentru lansarea noului serial Clipped. Actorul a fost însoțit de una dintre fiicele sale, Claire. O apariție similară au avut și în 2016, la premiera altui proiect cinematografic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Povestea familiei lui Al Bundy a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri ale anilor 1990, cele 262 de episoade ale Married with Children – sau, cum era cunoscut în România, Familia Bundy – făcând deliciul publicului din lumea întreagă. Timp de 10 ani, actorul Ed ONeil i-a dat viață lui Al Bundy, celebrul vânzător de pantofi, care a purtat o singură pereche de pantaloni maro pe toată perioada filmărilor.

edddeddd

Citește și: Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed ONeil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy'

Citește și: Cât s-a schimbat! Cum arată Al Bundy, la 69 de ani

Citește și: Georgică Cornu iese la atac după ce a fost părăsit de Marina Almășan, deși susține că o iubește și o vrea înapoi. Ce îi reproșează: „Acțiuni de acest gen Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei”

Citește și: Înainte muzeu, azi ruină. Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars: „Este unicat, a fost estimată la 200.000 euro, între timp a mai crescut cota…'

Ed ONeill, apariție rară alături de fiica sa, pe covorul roșu

Marți, pe 4 iunie, a avut loc premiera serialului Clipped, care spune povestea decăderii lui Donald Sterling, patronul echipei de baschet profesionist cu același nume. Ed ONeill face parte din distribuție și a fost prezent la evenimentul de lansare alături de una dintre fiicele sale.

La 78 de ani, actorul american a bifat o apariție rară pe covorul roșu și a purtat o ținută casual. În schimb, toate privirile au fost ațintite asupra fiicei sale, Claire, care a purtat o rochie neagră, lungă, ce i-a lăsat umerii la vedere. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii fine, pantofi cu toc negri și un clutch de aceeași culoare.

Ed ONeill mai are o fiică, pe Sophia, care însă nu a fost prezentă la eveniment. Din 1986, Al Bundy este căsătorit cu Catherine Rusoff, actriță de profesie. Cei doi au fost despărțiți o perioadă, însă s-au regăsit, iar astăzi sunt tot împreună.

Ed ONeill a sărutat un actor pe care îl simpatiza fiica lui

În 2019, Ed ONeill a apărut în emisiunea The Ellen DeGeneres Show alături de cealaltă fiică a lui, Sophia. În timpul interviului, acesta a povestit cum l-a sărutat, într-o secvență pentru serialul Weird City, pe Dylan OBrien, un tânăr actor după care i se aprinsese călcâiele fiicei sale.

„Lucream cu Dylan OBrien, care este un actor tânăr și frumos, de care fiica mea este puțin îndrăgostită', a spus actorul. „Și în poveste, ne sărutăm. A trebuit să fie martoră la asta și a fost foarte supărată că eram eu și nu ea', a povestit el.

„Wow. Care sunt șansele ca un actor de care ești îndrăgostită să-l sărute pe tatăl tău?', a răspuns DeGeneres. „E foarte puțin probabil', a replicat actorul, adăugând că „sărută foarte bine'.

Ed ONeill nu s-a remarcat doar în serialul de comedie Married with Children. A mai jucat în serialul Dragnet (2003), dar și în sitcomul Modern Family (2009), pentru care a fost nominalizat la un Emmy în 2011.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton