Elena Gheorghe - Impresiile la cald ale finalistei Eurovision

 Revista VIVA
.

Elena Gheorghe radiaza de fericire dupa ce a reusit sa se califice cu piesa „The Balkan Girls' in finala Eurovision ce va avea loc sambata, 16 mai.

M-am simtit extraordinar. Organizarea a fost impecabila, sunetul, luminile, totul. Ma simt extraordinar aici' a spus Elena care le este recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in ea. Trebuie sa fim uniti pentru finala. Vom reusi sa transmitem impreuna multa energie pozitiva.', declara Elena.

Elena Gheorghe

Ideea de a integra mitul ielelor in cadrul show-ului a starnit interesul tuturor, iar finala de sambata se anunta una foarte grea.

In seara semifinalei, Elena a apreciat productia impresionanta a acestui eveniment grandios: „Sala imensa, scena pe masura, adevaratii profesionisti care au facut ca totul sa fie posibil. Este incredibil sa traiesti o asemenea experienta. Gandul ca sunt inconjurata de atatia profesionisti mi-a redus considerabil emotiile. M-am asteptat sa intru in finala. Stiam cat am muncit, cat mi-am dorit, cat m-am rugat'.

Elena Gheorghe

Laurentiu Duta, compozitorul piesei, a trecut prin emotii foarte mari. „M-am bucurat teribil, mai ales stiind ca multe dintre piesele concurente sunt foarte bune. Este o experienta pe care nu o vom uita usor si probabil una dintre realizarile majore din viata unui artist sau compozitor', a declarat Laurentiu.

La finala de sambata, Elena va purta o alta rochie si este pregatita pentru un show cel putin la fel de bun ca in seara semifinalei.

Le multumesc din suflet tuturor pentru ca au crezut si cred in continuare in mine. Asemenea trairi, precum cele pe care le simt, sunt probabil o data in viata si ma bucur din toata inima ca pot impartasi dragostea mea pentru muzica, bucuria aceasta imensa cu atata lume.'
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton