Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă...”. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Elena Gheorghe este o artistă împlinită și o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi. Când vine vorba de parenting, aceasta prioritizează activitățile educative și interactive, limitând timpul petrecut de cei mici în fața ecranelor. Nicholas și Amelie au voie să folosească telefonul doar în vacanțe, și atunci, pentru maximum o oră pe zi. Acest lucru presupune un efort constant din partea părinților de a-i ține ocupați, așa cum ne-a mărturisit cântăreața în exclusivitate, după o vacanță de familie în Turcia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii – Nicholas și Amelie. Viețile lor s-au intersectat cu aproape două decenii în urmă, iar din prieteni buni au devenit soț și soție.

copilasicopilasi

Citește și: Cum a reacționat Elena Gheorghe când a văzut că are accesul blocat la Instagram, în Turcia: „M-am panicat un pic, după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”. Ce proiecte are acum și când începe turneul ei prin țară / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene. Artista a făcut primul pas, acum 20 de ani: „Eram la mare, de ziua mea. I-am spus că îl plac mai mult decât ca pe un coleg și…'

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult'

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui”

Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe

Elena Gheorghe a petrecut o vacanță de vis în Turcia alături de familie. În timpul sejurului, artista și-a acordat timp pentru ea, însă i-a implicat și pe cei mici într-o varietate de activități. Nicholas și Amelie pot folosi telefonul doar o oră pe zi, regulă care se aplică exclusiv în vacanțe. Pe parcursul anului școlar, accesul la ecrane este și mai limitat, încurajându-i astfel să se concentreze pe activitățile educative.

„În vacanță, încercăm să le împărțim, și să aibă și unul, și celălalt timp pentru el, și pentru stat pe șezlong liniștit sau pentru mers la sală. Încercăm să facem programul în așa fel încât să avem timp pentru de toate. Ora în care, de exemplu, mergem amândoi la sală, pe copii îi lăsăm ori să doarmă la prânz, ori să se joace. Au acea oră pe telefon. Cornel, de obicei, e mai mult cu joaca, iar eu sunt mai mult cu mâncarea, cu temele..hai să citim, hai să facem chestii ca să dezvoltăm un pic creierașul. Cornel este pe partea fizică foarte mult, însă mai facem și cu schimbul câteodată. Când obosește unul, mai facem cu schimbul și ne împărțim în așa fel încât să fim okay, să fim cât se poate de relaxați. Mult spus relaxați, pentru că, în momentul în care mergi cu copiii, nu poți să te relaxezi total; activitățile sunt foarte, foarte intense', a declarat Elena Gheorghe în exclusivitate pentru viva.ro.

Ce activități face Elena Gheorghe împreună cu cei mici

Elena Gheorghe a transformat vacanța din Turcia într-o adevărată aventură pentru cei mici. Cu limita de o oră pe zi pentru utilizarea telefonului, artista a găsit modalități pentru a-i menține entuziasmați – de la sesiuni de înot, la tenis și jocuri cu pixul pe hârtie.

„Când sunt cu copiii, nici nu mă gândesc să nu am activitate, pentru că nu există această variantă. Înot, sărituri, tobogane, bawling, tenis, X și 0, spânzurătoarea, pâinicile și toate nebuniile, toate lucrurile care se pot face cu un pix și cu o foaie. La masă și în acele momente când nu eram în apă, trebuia să-i țin și pe ei fără telefon, și atunci trebuia să am activitate nonstop. Am citit, fiecare și-a luat de acasă ceva de citit, și m-am bucurat foarte tare. Și pentru ei a fost un detox, fără PlayStation, fără desene, fără telefon. A trebuit să umplu tot acest timp cu multe, multe activități. Normal că a fost nevoie și de telefon, la un moment dat; aveau o oră pe zi. Sunt în vacanță și trebuie să le ofer și acest privilegiu, dar începe imediat școala și n-o să mai aibă nici telefon, decât pentru lucrurile importante',  ne-a mai spus artista.

Elena Gheorghe a aniversat 20 de ani de carieră: „Voi duce concertul de la Sala Palatului în zece orașe’

2024 este an aniversar pentru cântăreața Elena Gheorghe, care împlinește 20 de ani de carieră, timp în care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea și ușurința cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Pentru a sărbători acest eveniment, ea a deschis seria spectacolelor printr-un concert la Sala Palatului, iar în această toamnă artista pleacă într-un un turneu național.

„Turneul național „Elena 20′ va începe în octombrie, voi duce concertul de la Sala Palatului în zece orașe. Abia aștept, sunt foarte entuziasmată, mai ales că dupa concertul de la Sala Palatului mi-au scris foarte multi oameni din tara, dornici sa ne asculte si sa ne vada. Vin să va cânt, să dansăm impreuna și să ne bucuram de clipe frumoase, sa cream amintiri care dăinuie și care rămân în sufletele noastre.

Aceste lucruri ne fac mai fericiți, iar cand avem o stare mai putin placuta ne aducem aminte de ele și ne încărcăm. Pentru mine, ăsta este unul dintre motoarele care mă ajută să fiu ceea ce sunt acum și să dăruiesc la rândul meu ceea ce Dumnezeu mi-a dat – acest dar’, a mai spus artista.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toată muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusă în scenă în cea mai frumoasă poveste.

„Voi cânta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzică armanească și populară, adică până la rădăcini‘, a conchis îndrăgita artistă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton