Elena Gheorghe, reacție surprinzătoare după ce Dana Budeanu i-a complimentat soțul: „Ne-am și întâlnit și ne-am văzut îndeaproape. Ce pot să zic decât că…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Elena Gheorghe a avut o reacție surprinzătoare, în exclusivitate pentru viva.ro, după ce Dana Budeanu i-a complimentat soțul. Cea din urmă a spus că partenerul solistei, Cornel, este un bărbat „frumos' și „mișto'. De asemenea, a mărturisit că-l admiră pentru cum arată, dar și pentru ce energie emană în jur. Vorbele vedetei au ajuns și la urechile cântăreței. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii sale de pe platforma pe care a lansat-o în urmă cu mai mult timp, Verdict, Dana Budeanu a vorbit, recent, despre o întâmplare care a surprins-o. Mai concret, a fost la un eveniment unde a cântat Elena Gheorghe, unde o însoțea și soțul ei. Atunci când l-a văzut în realitate, vedeta nu a putut să nu-l admire pe Cornel și nu a ezitat să-l complimenteze.

elena-gheorghe-6elena-gheorghe-6

Citește și: Elena Gheorghe dă cărțile pe față și spune cum stau lucrurile cu prieteniile din showbiz: „M-am simțit folosită. Dar totul venea din ceea ce gândeam eu despre fiecare experiență”

Citește și: Cum s-au împrietenit Adela Popescu și Elena Gheorghe, acum 22 de ani: „Ne-am hotărât să ne facem o trupă, însă nu s-a concretizat'. Vor lansa o piesă împreună

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, adevărul despre începutul relației lor: „Noi am fost o perioadă strict prieteni. Toată lumea ne acuză…'. Ce spun despre căsătorie

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Elena Gheorghe, reacție surprinzătoare după ce Dana Budeanu i-a complimentat soțul

Vorbele Danei Budeanu au ajuns imediat și la urechile Elenei Gheorghe. Cântăreața nu e deloc deranjată de faptul că vedeta i-a complimentat soțul. Ba din contră, ne-a spus că se simte flatată pentru că are alături de ea un bărbat atât de frumos.

„Am primit și eu filmulețul pe grupul trupei mele de WhatsApp, acolo unde o parte din băieți sunt fani declarați Dana Budeanu și dețin aplicația dânsei, unde de altfel a fost postat acest clip. Băieții din trupa mea au avut ocazia să-i spună live Danei faptul că o apreciază pentru modul direct de a spune lucrurile, chiar la concertul despre care vorbește, acolo unde de altfel ne-am și întâlnit și ne-am văzut îndeaproape.

Ce pot să zic decât că mă simt flatată și îi dau dreptate în tot ceea ce a spus: soțul meu este un frumos', ne-a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate.

Dana Budeanu, despre soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate, e foarte mișto'

Dana Budeanu e cunoscută pentru firea ei deschisă și transparentă. Așadar, vedeta nu s-a sfiit nicio secundă să-și exprime admirația față de soțul Elenei Gheorghe și l-a lăudat pe Cornel în public.

„Elena Gheorghe și soțul. Deci nu îi știam și am fost la o aniversare foarte frumoasă în Constanța și a cântat ea, muzică machedonească și nu numai. Era și soțul ei, băi vedeți că e frumos rău de tot în realitate. L-am văzut în două, trei poze, atât. Vezi că are ceva, deci e foarte mișto și ei sunt foarte mișto, dar el e foarte, foarte mișto. Cred că i-am și zis ei', a spus Dana Budeanu despre soțul Elenei Gheorghe, Cornel.

De asemenea, a complimentat-o și pe Elena Gheorghe, căreia i-a spus în față că are un soț foarte frumos și prezentabil. Ba mai mult decât atât, vedeta le-a spus că sunt foarte frumoși împreună, astfel că a făcut o poză alături de ei. Totuși, în continuare a rămas impresionată de soțul artistei, așa cum le-a povestit și fanilor, cât și colegelor sale de breaslă.

„Am făcut poze cu ei, era toată formația. Sunt foarte mișto și au o super energie, dar el, el promite bine. (…) Vezi că ai pierdut, stai numai după manechine și cai verzi pe pereți, ia de aici. Vezi că e foarte mișto!', a mai spus Dana Budeanu pe platforma ei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton