Elena Ionescu a făcut cunoștință cu părinții iubitului ei, Giorgos Athanasiadis. Cu ce impresie a rămas: „Mama lui e...”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis, formează un cuplu de aproximativ un an. După numai trei luni de relație, cei soi au decis să se mute împreună și au planuri mari de viitor. Povestea lor de dragoste a luat naștere în urma unei colaborări muzicale, pasiunea comună pentru muzică fiind cea care i-a unit. Recent, fosta solistă din trupa Mandinga a făcut cunoștință cu părinții lui Giorgos Athanasiadis și a spus cu ce impresii a rămas. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis a luat naștere în urmă cu un an, pe vremea când colaborau pentru un proiect muzical. Între cei doi artiști a fost dragoste la prima vedere, iar câteva luni mai târziu și-au oficializat relația și s-au mutat împreună. Discretă din fire, fosta solistă din trupa Mandinga a evitat să-și expună relația cu cântărețul grec, însă a dat de înțeles că este deschisă la ideea căsătoriei, asta dacă lucrurile evoluează în sens pozitiv. Recent, Elena Ionescu i-a cunoscut pe părinții lui Giorgos Athanasiadis, în timpul unei vacanțe în Grecia.

el10-1el10-1

Citește și: Elena Ionescu a încercat toate dietele: 'Am dat iama în fast-food și m-am îngrășat foarte mult…' Cum a reușit să slăbească / EXCLUSIV

Citește și: Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație: „Lucrurile au venit natural, nu a fost nimic forțat'

Citește și: Horia Moculescu a fost operat din nou, la 86 de ani. Cum se simte acum: „Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus…'

Citește și: Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin proces de divorț: „Să nu simtă vreo diferență de iubire, de atașament…”

Elena Ionescu a făcut cunoștință cu părinții iubitului ei, Giorgos Athanasiadis

De curând, Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis au petrecut o scurtă vacanță în Grecia. Cu această ocazie, fosta solistă din trupa Mandinga i-a cunoscut pe părinții iubitului ei. Rezervată din fire, cântăreața spune că nu-și dorește să divulge prea multe detalii despre modul în care a decurs întâlnirea, însă a fost surprinsă de atmosfera din familia lui Giorgos Athanasiadis.

„Evoluează (n.red.: relația), suntem bine, liniștiți. Am fost în vacanță. I-am cunoscut (n.red.: părinții) de sărbători. Mama lui este româncă. E multă grecească acolo. Nu îmi place să vorbesc foarte mult de partea personală. Când va fi un eveniment, clar o să îl aflați', a declarat Elena Ionescu, la Antena Stars.

Cum se înțelege fiul Elenei Ionescu cu Giorgos Athanasiadis

În urmă cu câteva luni, Elena Ionescu vorbea despre relația dintre fiul ei și Giorgos Athanasiadis. Artista are un băiețel din mariajul cu Dragoș Stanciu, de care a divorțat în spetembrie 2019. Se pare că Răzvan s-a atașat imediat de artistul grec, mai ales că cei trei locuiesc împreună.

„Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur, iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este. M-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan, iar Răzvan ține foarte mult la el. Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat. Mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă', mai declara artista în trecut, pentru Spynews.

Elena Ionescu își dorește să se căsătorească

Deși relația s-a înfiripat în urmă cu puțin timp, Elena Ionescu a recunoscut că s-ar vedea din nou în fața altarului.

„Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc. Dacă e să fie, o să fie, dacă nu, iar e bine. Nu va schimba relația această trecere. (…) Mi-aș dori, ca orice femeie, clar, dar nu e prioritar. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate. Nu exclud nici acest aspect (n.red.: copiii). Nu aș putea să fiu egoistă din acest punct de vedere. (…) Dacă Dumnezeu va vrea, eu nu mă voi opune', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton