Elena Marin de la Survivor s-a despărțit de logodnicul ei, înainte de nuntă: „E un subiect extrem de delicat. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

În primăvara anului trecut, Elena Marin de la „Survivor' România a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei Matto. Cei doi își făceau planuri de nuntă  și sperau să ajungă în fața altarului anul acesta, însă relația lor s-a destrămat. De curând, tânăra coregrafă a făcut primele declarații despre schimbările din viața ei, susținând că traversează o perioadă delicată și își dorește intimitate. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Elena Marin și Andrei Matto s-au logodit, cererea în căsătorie având loc în emisiunea lui Cătălin Măruță. Dansatoarea și fostul ei partener planificau să facă nunta anul acesta, însă relația lor s-a încheiat de curând. Fosta concurentă de la „Survivor' 2021 a fost cea care a anunțat că mult așteptatul eveniment nu va mai avea loc, însă a fost reținută în a dezvălui motivele care au produs destrămarea relației, dând de înțeles că încă este afectată de cele întâmplate.

el9el9

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Marin de la Survivor în prezent. Anunțul făcut chiar de ziua ei: „Sunt extrem de emoționată”

Citește și: Elena Marin a fost cerută de soție la TV, în direct: „Nu pot să cred că ai făcut asta!”

Citește și: Cum se simte Rona Hartner după ce a fost externată: „Obosește inima din cauza citostaticelor”. Artista a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier

Citește și: De ce își păzește Dana Rogoz fiica la grădiniță: 'A schițat un început de plâns. Evident că am rămas chiar la intrare fiindcă…'

Elena Marin de la Survivor s-a despărțit de logodnicul, înainte de nuntă

Elena Marin și Andrei Matto s-au despărțit, deși erau logodiți și își făceau planuri de nuntă. Fosta concurentă de la „Survivor' 2021 nu și-a dorit să dezvăluie motivele separării, sugerând că lucrurile s-au petrecut recent și încă suferă.

Este un subiect extrem de delicat pentru mine și îmi doresc intimitate și discreție. Nu mă simt pregătită să vorbesc. Țin la ideea de căsnicie, mi-ar plăcea să îmbrac rochia de mireasă. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc copii… Dar, probabil, Doamne-Doamne știe mai bine când o să se întâmple și când este momentul', a spus coregrafa, potrivit fanatik.ro.

Cum se raportează Elena Marin la notorietate

Pentru Elena Marin, succesul reprezintă întemeierea unei familii, dar și o carieră înfloritoare. Tânăra coregrafă susține că a depus mult efort pentru a ajunge la performanțele de astăzi și nu intenționează să se oprească aici.

„Conceptul de succes sau de notorietate se bazează pe așteptările fiecăruia de a reuși în viață, indiferent dacă acest lucru înseamnă o familie împlinită sau o carieră remarcabilă. Pentru mine sunt importante amândouă. Ai nevoie să știi ce îți aduce bucurie. Orice pasiune înseamnă multă muncă, poate chiar mai multă decât ai investi într-un job comun. Asta am făcut și eu, am muncit să ajung la acest nivel și încă mai am mult de lucrat.

Familia și oamenii dragi mie au fost alături de mine pe tot parcursul meu și sunt mândri de mine. Recunosc, prietenii se numără pe degetele de la o mână, dar asta nu a fost un impediment, din contră. Am învățat că în viață singurul pe care trebuie să te bazezi ești doar tu.

Din păcate, trăim într-o societate rea și plină de ură. E mai simplu să faci rău decât să faci bine. Mă supără și mă enervează ura și răutatea gratuită cel mai tare. Mă mai deranjează aroganța, ipocrizia și clișeistica, adică abilitatea unor oameni de a vorbi și de a nu spune nimic, de fapt', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton