Elena Merișoreanu i-a iertat infidelitatea soțului ei, Viorel Croitoru, și a rămas prietenă cu amanta: „Aveam un cuțit în mână. S-a înnegrit, n-a mai putut să vorbească”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru sunt căsătoriți de 50 ani. Interpreta de muzică populară a recunoscut că a existat un moment când și-a dorit să divorțeze, pe fondul unui episod de infidelitate din partea soțului ei. Se pare că amanta a fost una dintre apropiatele artistei, de care și astăzi o leagă o relație de prietenie. Iată ce a povestit Elena Merișoreanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru, sunt împreună de jumătate de secol. Artista a spus că mariajul lor este contruit atât din momente frumoase, cât și din încercări, fiindcă au fost la un pas de divorț, cu ani în urmă. Artista și-a dorit să încheie căsnicia din cauza infidelității soțului, care a trădat-o cu o prietenă de suflet, pe când era plecată în străinătate. În cele din urmă, a confruntat-o pe amanta lui Viorel Croitoru, iar deznodământul a fost unul fericit, căci a salvat căsnicia, dar și prietenia.

mer9mer9

Citește și: Elena Merișoreanu, despre motivul pentru care Andreea Raicu nu și-a găsit jumătatea: „Această femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, nu a avut noroc. Sau poate a dat cu piciorul la noroc” / EXCLUSIV

Citește și: Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor, să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic” / EXCLUSIV

Citește și: Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…'. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

Citește și: Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei după ce și-a pus silicoane: „Dureri, usturimi, nu pot să fac nimic”

Elena Merișoreanu i-a iertat infidelitatea soțului ei

Cu ani în urmă, pe când era plecată în străinătate, Elena Merișoreanu a fost sunată de o colegă de breaslă care i-a transmis că soțul ei, Viorel Croitoru, se întâlnește cam des cu prietena ei cea mai bună din ansamblu. Întoarsă în țară, interpreta de muzică populară a invitat-o la ea acasă, sub pretextul unei întâlniri amicale.

„Într-o zi, coboară liftul, eu așteptam. Cine coboară din lift? Ea. Zic: Fată, ești nebună? Tu nu vii să mă vezi? Ți-am adus un cadou. Când a văzut că o iau în brațe, o fi zis: Stai, că nu știe nimic. Și zic: Vii mâine pe la mine, că a venit sora mea din Ardeal și a făcut ciorbă de vițel', a povestit artista, potrivit playrech.ro.

Elena Merișoreanu a rămas prietenă cu amanta soțului

Elena Merișoreanu a confruntat-o pe prietena ei, însă finalul a fost unul neașteptat, căci și astăzi sunt la fel de apropiate. Artista a preferat să nu-i dezvăluie soțului ei, Viorel, acest episod și nu au existat alte discuții în familia lor.

„Stăteam în salon. La un moment dat, i-am spus: Ție nu ți-e rușine? Tu, prietena mea, te iei cu bărbatul meu? Te arunc în gârlă! Mă duc pe Dâmbovița și te arunc acolo. S-a înnegrit la față, că eu venisem din bucătărie și aveam un cuțit mare în mână. Zic: Praf te fac!.

S-a albit, s-a înnegrit, n-a mai putut să vorbească. La un moment dat, s-a ridicat în picioare și a zis: Știi ceva? Omoară-mă, taie-mă, fă ce vrei! Eu ți-am ținut bărbatul. Ți-am întreținut casa, l-am călcat, spălat. Dacă îl lua alta, îl lua de tot. Eu ți l-am păstrat cum l-ai lăsat.

Am luat-o în brațe, ne-am pupat și în ziua de astăzi suntem prietene. Nu i-am spus o vorbă lui bărbatul meu. Probabil a aflat, dar n-am avut această discuție', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton