Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț: „Copiii vor avea de suferit”

.

Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț. La sfârșitul lunii martie, Deea și Dinu Maxer au depus actele de divorț, după o căsnicie care a durat 18 ani. La scrut timp de la separarea legală, ambii s-au afișat cu alți parteneri, iar Elena Merișoreanu, apropiată a celor doi, este de părere că s-au grăbit și că ar trebui să fie mai „discreți'. Iată declarațiile intepretei de muzică populară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț. Imediat după divorț, Dinu Maxer a fost surprins în compania unei brunete focoase, pe nume Ada, și susținea că relația este cât se poate de serioasă. Nu a trecut o lună, iar cei doi s-au despărțit, artistul susținând că partenera lui ar fi fost copleșită de expunerea publică de care a avut parte de când s-au afișat ca un cuplu. La rândul ei, Deea Maxer a postat buchete de flori și mesaje cu subînțeles, pentru ca ulterior să se afișeze alături de noul ei iubit, Robert Andrei.


Imediat după divorțul soților Maxer, Elena Merișoreanu a făcut câteva declarații despre căsnicia celor doi și motivul despărțirii. Interpreta de muzică populară și-a exprimat regretul cu privire la separarea lor: „Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact’.


Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu: „Mi-a zis așa…'

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații și-au ales echipele. Cum arată tunicile

Citește și: Survivor România 2023. Cui i-a dat Andreea Moromete simbolul imunității ascunse, după ce a fost eliminată din competiție: „Nu mă așteptam’


Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț

Elena Merișoreanu a comentat schimbările din viața sentimentală a fostului cuplu Deea și Dinu Maxer. Artista este de părere că cei doi s-au afișat cu alți parteneri cam devreme, sugerând că ar trebui să fie mai discreți în această privință.

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională. Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.


Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor’, a spus acum artista, potrivit playtech.ro.


Ce intervenții estetice are Elena Merișoreanu

Una peste alta, Elena Merișoreanu a vorbit și despre secretul frumuseții ei, susținând că, la 75 de ani, merge la medicul estetician pentru a-și injecta botox.

„Mă duc la estetician, dragă, să mai fac și eu un retuș, mici injecții, pe șanturile de la nas, de la gură, dar și în frunte. Îmi place tot timpul să mă aranjez. Păi, se duc alea tinere, nu mă duc eu, la 75 de ani?

În tinerețe, pe vremea când eu îmi tatuam sprâncenele și buzele, în America, nici nu se știa în România de așa ceva. Toți credeau că mă fardez de la prima oră a dimineții. Însă așa arăt eu, machiată. Aveam nevoie, mai ales în turnee. Păi, de exemplu, dormeai la hotel, iar dimineața trebuia să cobori la cafea. Cine mai avea timp de machiat?


Așa, ești aranjată mereu. De altfel, nepoții nici nu suportă să mă vadă nevopsită la păr. Nepotul mi-a zis: „Buni, ți-a crescut părul alb, fă ceva, că mă deprimi!’. Ei sunt obișnuiți cu mine aranjată mereu’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook