Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Nu a renunțat însă la cârje: „Mă mai sprijin în ele. Medicul mi-a dat voie să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Solista încă se deplasează cu ajutorul cârjelor, dar abia așteaptă să scape de ele. Pe data de 23 martie, se împlinesc trei luni de când s-a operat. Cântăreața de muzică populară a mai suferit o intervenție la celălalt picior, în urmă cu aproape trei ani. Medicul i-a pus interpretei proteză la genunchi. Bucuria cea mai mare a artistei este că, după intervenția doctorului, se simte mult mai bine și nu mai are durerile de altădată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Luna aceasta, pe 23 martie, se fac fix trei luni de când artista s-a operat la piciorul drept. Medicul la care a apelat a mai operat-o și în trecut, iar acum se simte mult mai bine. Cea mai mare dorință a ei de acum e să scape de cârje cât mai curând. Într-un interviu pentru viva.ro, solista ne-a mărturisit care e starea ei de sănătate.

12650833_175976772771834_7661658490393328609_n12650833_175976772771834_7661658490393328609_n

Citește și: Ce interdicții i-au pus medicii Elenei Merișoreanu, la două luni de la operația la picior: „Nu mă pot deplasa decât cu ajutor, cu un cadru sau cu cârjele' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu la trei săptămâni de la operația la genunchi: 'Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Laurențiu Cazan, după ce s-a mutat la Buzău: „Nu m-am retras din lumina reflectoarelor. Mă lupt! Lucrez la…' / EXCLUSIV

Citește și: Andra recunoaște că e geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el'. Ce spune despre infidelitate / EXCLUSIV

Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior

Acum aproximativ trei luni, Elena Merișoreanu s-a operat la piciorul drept, la genunchi. Intervenția a avut loc la aproape trei ani de când a suferit o operație și la piciorul stâng. Luna aceasta, artista face trei luni de când s-a operat și este mulțumită că lucrurile stau bine cu privire la felul în care s-a recuperat piciorul. De la intervenție, Elena Merișoreanu s-a deplasat mai mult cu un cadru, fără să se lase cu toată greutatea pe piciorul operat, după cum i-a recomandat doctorul.

Deși folosește în continuare cârjele pentru susținere, Elena Merișoreanu își pregătește revenirea, după operație. Potrivit spuselor ei, cântăreața va participa la niște filmări pentru Paște, după ce medicul care a operat-o i-a dat permisiunea. Interpreta de muzică populaă se simte bine și abia așteaptă să scape de cârje.

„Mai am puțin. Scap de cârje, abia aștept să le arunc! Sunt bine, dar mă mai sprijin în ele. Filmez pe 14 martie la o televiziune pentru Paște. Am întrebat medicul dacă pot ieși din casă să particip la aceste filmări și mi-a dat voie. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt înspre bine. Pe 23 martie se fac trei luni de când m-am operat.

Și data trecută, când m-am operat la celălalt picior, am aruncat și cârje și tot. Mulțumesc lui Dumnezeu că celălalt nu mă mai supără demult, parcă nici nu simt că îl am. Înainte mă durea foarte tare', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu are proteză la genunchi

Elena Merișoreanu s-a operat, în trecut, și la celălalt genunchi. Cântăreața de muzică populară a ajuns atunci la medic cu niște dureri îngrozitoare. Doctorul i-a pus o proteză la acea vreme, iar acum artista se simte mult mai bine.

'Mă mai doare, dar nu ca înainte. Asta este. Medicul mi-a pus proteză la genunchi. Aveam niște dureri și mai mergeam și șchioapă. Nu mai puteam să mai stau în picioare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E foarte bine, că, după ce te recuperezi, nu te mai doare. Am mai fost operată la piciorul stâng. De doi ani și jumătate am proteză, dar nici nu simt că o am. Nu am pic de durere. Este nemaipomenit! E foarte bine’, a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro, la scurt timp după intervenția la picior.

Elena Merișoreanu l-a trimis la doctor și pe Constantin Enceanu

Elena Merișoreanu l-a dus la același medic și pe colegul ei, Constantin Enceanu. Astfel, medicul l-a operat la genunchi și pe renumitul interpret. Cântăreața de muzică populară spune că Enceanu mereu îi mulțumește pentru acest lucru și că el s-a recuperat mai repede. Din cauza greutății care se lasă pe picioare, artista spune că ea s-a recuperat mult mai greu. Elena Merișoreanu este de părere că problemele cu genunchii sunt și din cauza faptului că a mers pe tocuri de la vârsta de 16 ani.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton