Elton John, declarații șocante despre Michael Jackson: "Era într-adevăr bolnav psihic"

 Oana Pantazi
.

Au trecut deja zece ani de la moartea lui Michael Jackson, însă tot mai ies la iveală mărturii tulburătoare despre megastar. Cel care a șocat recent făcând mărturisiri despre Michael este chiar un prieten apropiat al artistului, Elton John…

Pe 25 iunie 2009, planeta întreagă a fost șocată la aflarea veștii că Michael Jackson, unul dintre cei mai iubiți artiști din toate timpurile, a încetat în mod neașteptat și dramatic din viață. De atunci și până acum, au ieșit la iveală tot felul de povești, unele adevărate, altele inventate, despre cel numit „megastarul”, iar recent, în cartea sa de memorii, Me, artistul Elton John a făcut și el niște dezvăluiri incredibile la adresa lui Jackson.

„A început să se îndepărteze de lume, dar și de realitate”

Sir Elton John (72) a povestit în cartea sa biografică despre relația frumoasă de prietenie care s-a legat între el și Michael, la începutul carierei artistului, dar apoi a recunoscut că, de-a lungul anilor, a început să fie îngrijorat de modul cum Michael „s-a izolat de restul lumii”.

„L-am cunoscut pe Michael de când avea 13 sau 14 ani… Era cel mai adorabil copil pe care vi-l puteți imagina”, scria Elton John. „Dar, la un moment dat, în anii ce au urmat, a început să se îndepărteze de lume, dar și de realitate, la fel cum a făcut și Elvis Presley”.

„Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe cu ce medicamente se îmbuiba, dar de fiecare dată când l-am văzut, în anii care au urmat, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut complet țiglele de pe casă. Și vorbesc serios când spun asta. Era într-adevăr bolnav psihic, era o persoană în compania căreia era greu să fii”, a scris Elton John în memoriile sale.

Artistul și-a amintit și de un alt moment tulburător, povestind că, la una dintre petrecerile sale, la care a fost invitat și Michael, acesta nu a stat o clipă locului, fiind găsit, în cele din urmă, jucându-se cu fiul menajerei, ceea ce l-a făcut pe Elton  John să concluzioneze: „Din nu se știe ce motive, nu putea face față deloc companiei adulților”.

Din nefericire, pe 25 iunie 2009, Michael Jackson a murit pe neașteptate, din cauza unei supradoze de sedative, administrată de doctorul său personal, Conard Murray.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton