Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii. Ispita Daria Cuflic i-a dat de gol: „A zis că v-ați despărțit cu trei săptămâni înainte și...”

 Ifrim Georgiana
.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula Iubirii,' sezonul 7. Cei doi s-au despărțit în cadrul emisiunii, însă deznodămândul relației lor va fi aflat odată cu difuzarea ultimului episod. În ediția trecută, concurenta a fost convocată la un bonfire cu ispita Daria Cuflic, iar aceasta din urmă a făcut o dezvăluire neașteptată. Înainte de începerea filmărilor pentru show-ul de la Antena 1, se pare că Răzvan Kovacs și Ema Oprișan ar fi pus capăt relației. Iată dialogul dintre cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au venit să-și testeze relația în cadrul emisiunii „Insula Iubirii', de la Antena 1. Nu a durat mult până când concurentul s-a apropiat de ispita Daria Cuflic, provocându-i suferință partenerei lui, aflată pe insula cealaltă. În cadrul reality show-ului, ambii au decis să încheie relația, însă noi detalii despre trecutul lor amoros au ieșit la iveală. Ema Oprișan a fost convocată la un bonfire cu ispita feminină, iar Daria Cuflic a spus că relația celor doi s-ar fi încheiat înainte de începerea filmărilor, conform unei mărturisiri pe care i-a făcut-o Răzvan Kovacs.

razv10razv10

Citește și: Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii s-au sărutat pasional, în jacuzzi, la dream date: „Ne-am dat frâu liber…”. În ce alte ipostaze tandre au fost surprinși

Citește și: Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7. A avut o relație paralelă timp de 3 luni

Citește și: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști'. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Citește și: Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tatăl copilului este devastat: „Ce am făcut să merit asta…”

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii

La ultimul bonfire, Ema Oprișan a stat față-n față cu Daria Cuflic, ispita care și-a oficializat relația cu Răzvan Kovacs. În fața camerelor de filmat, blondina a făcut o dezvăluire neașteptată, susținând că relația celor doi concurenți s-ar fi încheiat înainte de începerea filmărilor pentru „Insula Iubirii'. Detaliul l-ar fi aflat chiar de la Răzvan Kovacs, care i-a vorbit deschis despre problemele din relația cu fosta lui parteneră.

„Să știi că Răzvan a zis că v-ați despărțit fix înainte de Insulă, cu trei săptămâni înainte și v-ați împăcat', a declarat ispita Daria Cuflic, la Insula Iubirii.

Ema Oprișan: „Eu i-am spus că nu vreau să mai vin la Insula iubirii'

În cadrul emisiunii, Ema Oprișan a confirmat separarea de Răzvan Kovacs, înainte de începerea emisiunii, menționând, însă, că a existat și o împăcare. Mai mult, concurenta nu și-ar mai fi dorit să participe la „Insula Iubirii', pe fondul problemelor din relație, însă a cedat în fața presiunilor din partea fostului ei partener de viață.

„Eu i-am spus că nu vreau să mai vin la Insula Iubirii. L-am pus pe el să dea un mesaj producției să spună că nu vreau să mai vin pentru că eu nu vreau să ajung în momentul în care să facă chestii doar pentru imagine și atunci am spus că nu vreau să mai fiu cu el și el a tras de relația noastră. Dar în relația noastră, cred că de 50 de mii de ori el m-a întors din drumul meu când eu am renunțat la el. La noi despărțirile din partea mea erau în fiecare zi', a declarat Ema Oprișan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton