Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Nași le-au fost alți doi foști concurenți ai emisiunii

.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula Iubirii', sezonul 7. Duminică, a fost difuzată ultima ediție a emisiunii, iar cei doi concurenți s-au revăzut la bonefire-ul final, după 21 de zile în care și-au testat relația. Deși au decis să se despartă, și-au mai acordat o șansă când au ajuns acasă, s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Iată ce cine au ales să le fie alături la cununia civilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La ultima ceremonie a focului, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au decis să plece din Thailanda separat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au ajuns acasă. După emisiune, cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au căsătorit civil, confirmând, astfel, zvonurile deja existente despre împăcarea lor. Mai mult decât atât, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan urmează să devină părinți, susținând că relația lor s-a consolidat mai mult după încheierea filmărilor pentru „Insula Iubirii’.


Citește și: Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru iubita lui, Claudia Florescu: „L-am lăsat la…'

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii. Ispita Daria Cuflic i-a dat de gol: „A zis că v-ați despărțit cu trei săptămâni înainte și…’


Citește și: „Nu v-aș cere vreodată bani sau, și mai mult, nu aș face cuiva avansuri’. Florin Dumitrescu, semnal de alarmă în mediul online, după ce hoții cibernetici i-au folosit identitatea

Citește și: Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung: ‘Ești superbă! Te prinde foarte bine și…’. Artista este schimbată radical

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-au căsătorit

La ultima ceremonie a focului, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au reîntâlnit și au avut ocazia să stea de vorbă și să-și răspundă la întrebări. Concurenta de 31 de ani l-a confruntat pe fostul ei partener, menținându-și decizia de la părăsi Thailanda singură. La final, și-a scos inelul de logodnă și i l-a oferit fostului ei partener.


„Tind să cred că am forțat prea mult lucrurile, recunosc că am sărit calul. Văzând din partea asta a ecranului, recunosc că am sărit calul’, a mărturisit Răzvan Kovacs.

„Are dreptate. Eu nu am simțit nevoia să lupt. M-am gândit la faptul că dacă Ema a ajuns în punctul în care să pună stop, indiferent ce aș face eu acum, poate plecam împreună. Dar poate ajungeam acasă și veneau reproșurile și ne despărțeam acasă. Cred că amândoi ne-am complăcut în situația asta și cred că mai puteam să mai trăim p perioadă cu ea, dar cred că mai devreme sau mai târziu se ajungea la același punct’, a mai zis tânărul la testimonial.


„Ai demonstrat încă o dată că îți bați joc de mine. Mă bucur că ai trăit intens tot ce a fost aici. Ai fost șmecher ca bărbat, ai făcut-o și pe Ema și pe Daria’, a zis concurenta supărată.

„Mă ia capul! Am fost ispita supremă’, a fost reacția tânărului.

„Plec singură, te rog să-i oferi inelul Dariei!’, a zis bruneta, dându-i inelul de logodnă.

„O iubesc pe Ema, apreciez că nu a făcut ce a făcut Răzvan pe insula cealaltă, o să-mi cer scuze pentru ceea ce a văzut. Dar concluzia este că plecăm separat. A trebuit să vin aici ca să văd ce urât se văd gesturile astea din exterior’, a zis Răzvan Kovacs, la utlima ceremonie a focului.


Ema Oprișan, față-n față cu Romeo Vasilioni, la ultima ceremonie a focului

Totodată, la ultima ceremonie a focului, Ema Oprișan s-a întâlnit și cu Romeo Vasilioni, ispita de care s-a apropiat după despărțirea de Răzvan Kovacs. Bruneta a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, însă a precizat că nu părăsește insula împreună cu acesta, căci are nevoie să se redescopere și să-și facă ordine în priorități.

„A fost oaza mea de schimbare și de bucurie aici, când eu eram la pământ’, a mărturisit bruneta.


„Sunt impresionat. Mă așteptam, pentru că ea e o femeie minunată, așa cum a arătat. Chiar m-am îndrăgostit de tine, îmi pasă de tine. E ciudat, dar asta simt. Pe măsură ce ne-am cunoscut am descoperit în ea o femeie minunată cu totul’, a fost confesiunea făcută de ispită.

„Mi-aș dori să spun că plec alături de Romeo, dar cred că în momentul ăsta am nevoie să o redescopăr pe Ema. Sper că poate viața asta o să ne reîntâlnim’, a zis concurenta.

„Cu siguranță o să ne reîntâlnim. Avem o viață înainte’, a fost replica ispitei.


Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit

Tot în episodul trecut, au fost difuzate imagini cu Răzvan Kovacs și Ema Oprișan, la 6 luni distanță de momentul încheierii emisiunii. Ajunși acasă, cei doi și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt și s-au împăcat. Totodată, s-au căsătorit civil, avându-i ca nași pe Cristina Rancov și Iulian Clonț, foști concurenți la „Insula iubirii’.


La Cununia Civilă nu au fost prezenți doar Cristina și Iulian Clonț de la Insula Iubirii, ci și Claudia Florescu, chiar dacă în cadrul emisiunii o îndemna pe Ema să renunțe la Răzvan și să se despartă de el, nefiind potrivit pentru ea un astfel de bărbat. Se pare însă că Ema și Răzvan au șters cu buretele tot ce s-a întâmplat în cadrul show-ului, iar acum sunt mai pregătiți ca oricând să își întemeieze propria familie în adevăratul sens al cuvântului.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au anunțat că urmează să devină părinți, confirmând zvonurile care circulă de ceva vreme.

Sursa foto: Facebook