Emanuel, tânărul înjunghiat din Craiova, a fost externat. Cum arată și care e starea lui de sănătate la două săptămâni după ce a fost înjunghiat

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva momente, Emanuel Bădică, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a fost externat din spital. Victima a părăsit unitatea medicală în scaun cu rotile și nu a făcut nicio declarație referitoare la tragedia din cursul zilei de 27 iunie. Iată primele imagini cu acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu doar câteva ore în urmă,  tânărul în vârstă de 19 ani care a fost înjunghiat în timp ce era cu prietena în Gradina Botanică din Craiova a fost externat din spital. La sfârșitul lunii iunie, Emanuel Bădică a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost atacat de cu un cuțit de un alt tânăr. Din nefericire, prietena acestuia, Meliss, a avut leziuni incompatibile cu viața și a fost înmormântată în urmă cu o săptămână.

ad10ad10

Citește și: Emanuel, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Autoritățile au luat prima măsură după tragedie

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Citește și: Dan Negru intervine în scandalul azilelor groazei: „Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor'

Citește și: Cum se îmbracă Dana Budeanu în vacanță. A atras toate privirile cu aceste două ținute

Emanuel a fost externat. Cum arată și care e starea lui de sănătate la două săptămâni după ce a fost înjunghiat

Luni, 10 iulie, Emanuel Bădică, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a fost externat din spital. Tânărul de 19 ani a petrecut două săptămâni în unitatea sanitară, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în zona toracelui. Victima este în proces de recuperare și va continua tratamentul acasă.

Emanuel Bădică a părăsit spitalul în scaun cu rotile, după ce cadrele medicale s-au declarat mulțumite de evoluția sănătății lui. În fața spitalului, tânărul a fost așteptat de mama și bunica lui, iar aceasta din urmă a susținut că nepotul ei nu-și amintește firul evenimentelor din cursul zilei de 27 iunie și nu-l cunoaște pe autorul atacului.

„Pacientul, conştient, cooperant, stabil respirator şi hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracică a spitalului nostru, unde îşi va continua tratamentul. Evoluţie favorabila! Eforturile colegilor noştri care au supravegheat, îngrijit şi tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea şi până în acest moment, nu au fost in zadar!’, anunţau atunci reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Emanuel Bădică a fost înjunghiat în zona toracelui

În urmă cu două săptămâni, Emanuel Bădică a fost înjunghiat de un alt tânăr în Grădina Botanică din Craiova. Iniția, medicii au fost reținuți cu privire la starea de sănătate a tânărului, având în vedere multiplele leziuni în zona toracelui și a pierdut mai mult de patru litri de sânge. În urma unui apel public, mai multe persoane s-au mobilizat să dea o mână de ajutor și să doneze sânge la Centrul de Transfuzii din Craiova.

„La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară', au transmis procurorii.

Sursa foto: Facebook & Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton