Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier: ”Uneori viața este imprevizibilă și...”

 Calin Maria Bianca
.

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier. În timp ce se aflau în trafic, au fost loviți de un autoturism, la volanul căruia se afla un domn cu vârsta de 60 de ani, destul de grăbit. A intrat în mașina lor, la volan fiind logodnica cântărețului, care s-a speriat foarte tare. Așa cum era de așteptat, cei doi îndrăgostiți au avut o reacție deloc plăcută pe urma evenimentului. Fără a ezita, Emi de la Noaptea Târziu le-a povestit tuturor celor care-l urmăresc în mediul online cum s-a întâmplat totul pas cu pas!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa, Mădălina, au fost implicați într-un accident rutier. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav. Nici ei și nici șoferul de la autoturismul care a intrat în mașina lor nu au avut nevoie de intervenții medicale. Ce-i drept, din ceea ce a povestit cântărețul, reiese că s-au speriat foarte tare, iar la fața locului nu au avut deloc un comportament prea frumos și și-au ieșit din minți.

whatsapp-image-2023-03-07-at-12.05.21-1whatsapp-image-2023-03-07-at-12.05.21-1

Totuși, Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa au primit o lecție extrem de importantă de la viață. Domnul care se grăbea avea soția bolnavă de cancer. Acesta a explicat că era atât de grăbit fiindcă își dorea să iasă împreună cu ea la masă, înainte de a fi internată pentru alte tratamente. Acest lucru i-a făcut pe Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina să privească întâmplarea nefericită dintr-o altă perspectivă.

Citește și: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. A absolvit două facultăți

Citește și: Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui se căsătoresc. Câți invitați vor avea

Citește și: Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt în pericol de eliminare

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui, Mădălina, au fost implicați într-un accident rutier

Emi de la Noaptea Târziu se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, astfel că nu a putut să nu le povestească prin ce experiență a trecut. Ce-i drept, nu a fost deloc plăcută, însă pe urma ei a învățat o lecție pe care nu o să o mai uite de acum înainte.

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotărât să încerce o manevră puțin periculoasă.

Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație.', a povestit Emi de la Noaptea Târziu pe Instagram.

Din fericire, nu au pățit nimic grav

Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa au fost implicați într-un accident rutier, însă din fericire, nu au pățit nimic grav. Cântărețul și-a liniștit fanii și a explicat pe înțelesul tuturor că nu sunt răniți absolut deloc. Totuși, nu a putut să nu le precizeze că, pe moment, au avut o reacție neașteptat, cu un ton agresiv și un vocabular neplăcut, ceea ce regretă în aceste momente.

Cântărețul a explicat că domnul care i-a lovit cu mașina se grăbea să ajungă la o întâlnire în oraș cu soția. Nevasta lui este bolnavă de cancer, iar înainte să o interneze în spital, a vrut să o surprindă cu o masă în doi. Auzind toate aceste lucruri, atât Emi de la Noaptea Târziu, cât și logodnica lui, s-au emoționat.

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 – 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente.

La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze', a povestit artistul.

Emi de la Noaptea Târziu: 'E normal să am un sentiment de părere de rău?'

Auzind povestea de viață pe scurt a domnului de 60 de ani care i-a lovit, dar și motivul pentru care se grăbea, Emi de la Noaptea Târziu și logofdnica lui regretau modul în care s-au comportat. Și-au cerut scuze pentru limbajul folosit și stările nervoase, iar mai apoi, gestul făcut de ei, i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Artistul i-a chemat un taxi șoferului care l-a lovit, pentru a putea ajunge, totuși, să ia masa cu soția sa, așa cum și-a dorit: „Uneori viața e ciudată și imprevizibilă. Oare e normal că eu am un sentiment de părere de rău combinat cu vinovăție?', a concluzionat artistul pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton