Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Imagini de nuntă: „I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că…”

 Ifrim Georgiana
.

Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Pe 6 iunie, Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, au făcut cununia civilă, eveniment care a avut loc în aer liber, în zona Cernica. Ei bine, în urmă cu o zi, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, apoi și-au întâmpinat prietenii și apropiații într-un restaurant de lux din Capitală, acolo unde a avut loc petrecerea propriu-zisă. Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe fotografii de la fericitul eveniment. Iată ce ținute au purtat cei doi soți și cum arată localul în care au făcut nunta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au cunoscut în urmă cu trei ani. Cererea în căsătorie a avut loc în 2021, în fața camerelor de filmat, pe vremea când cei doi se aflau în Israel. Pe 6 iunie, Emi Popescu și partenera lui de viață au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, avându-i ca părinți spirituali pe Eliza și Cozmin Natanticu. O săptămână mai târziu, pe 11 iunie, aceștia au făcut cununia religioasă și nunta.

m9m9

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și logodnica lui, Mădălina, s-au căsătorit: „S-a spus DA'. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui au stabilit data și meniul nunții. Eliza și Cosmin Natanticu le vor fi nași: „Îi așteptăm să facă copilul'

Citește și: Greva profesorilor se suspendă. Cu ce condiție au acceptat sindicatele oferta guvernului: „În caz contrar, greva va fi reluată'

Citește și: Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: „Este un moment greu…”

Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios

În urmă cu o zi, a avut loc cununia religioasă și nunta cuplului Emi – Mădălina Popescu. Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe fotografii și videoclipuri de la fericitul eveniment. De această dată, mireasa a optat pentru o rochie mulată, cu o tăietură adâncă, care i-a pus în valoare silueta și formele. Nici mirele nu a fost mai prejos și a purtat un costum elegant, completând-o perfect pe cea care i-a devenit soție.

Nunta celor doi a avut loc într-un local de lux din București. După cum se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare, spațiul a fost decorat cu multe aranjamente florale, baloane și nu a lipsit nici candy bar-ul, atracția pricnipală a serii.

Atmosfera a fost întreținută de o trupă aleasă se cei doi soți, iar invitații și mirii s-au distrat pe ringul de dans până dimineața.

„Am evoluat în scara ierarhică'

Pe 6 iunie, Emi de la Noaptea târziu și Mădălina și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Imediat după încheierea ceremoniei, colegul de breaslă a lui Cuza a făcut câteva declarații despre fericitul eveniment, în stilul său caracteristic.

„De astăzi, ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată. I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu', au declarat Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton