Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe iubitul lui, Alejandro Fernandez, în Mexic: „A spus DA”. Cum arată inelele de logodnă

.

Pe rețelele de socializare, Emil Rengle a anunțat că s-a logodit cu iubitul lui, Alejandro Fernandez, în timpul unei vacanțe în Mexic. Celebrul dansator a postat un scurt videoclip de la malul mării, cu inelul pe deget, în dreptul căruia a scris un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Emil Rengle (33 de ani) e într-o relație de aproape un an cu Alejandro Fernandez, care a participat la „Vocea României 2023. Coregraful a declarat oficial, în urmă cu câțiva ani, că este bisexual, fiind atras atât de femei, cât și de bărbați. Cu mai multe ocazii a recunoscut că s-ar vedea petrecându-și tot restul vieții lângă partenerul său și nu ar ezita să se căsătorească, dacă ceremonia ar fi posibilă în țara noastră.

Citește și: Ce spune Emil Rengle despre căsătoria cu iubitul său, Alejandro Fernandez: „Mă face să cred că el e alesul’. Artistul vrea să rămână însărcinat


Citește și: „Mi-aș dori să rămân însărcinat, înțelegem că este posibil'. Emil Rengle are planuri de căsătorie cu iubitul său, Alejandro Fernandez, și vor să aibă copii

Citește și: Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de la despărțire: „Mă dor trădarea și minciuna’. Ce spune despre căsătorie și copii

Citește și: Părintele Pimen de la Athos, acasă la Andra și Cătălin Măruță: „Ne-am jucat, am trăit așa, ca și cum eram parte din familie. I-am bătut la șah'


Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe iubitul lui, Alejandro Fernandez, în Mexic

Emil Rengle și iubitul său se află în aceste momente într-o vacanță în Mexic. Celebrul dansator a profitat de ocazie și l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez, într-un cadru foarte romantic, la malul mării. Anunțul l-a făcut pe rețelele de socializare, printr-un scurt videoclip, care îi surprinde în timp ce se sărută și arată lumii inelele de logodnă.


„Împreună vom crea o casă plină cu flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dansuri minunate, spațiu pentru cărți, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu și spațiu pentru a iubi’, a scris Emil Rengle pe pagina sa de Instagram.

Se pare că dansatorul a fost cel care a inițiat logodna, judecând după un alt mesaj din mediul online: „A spus DA’.

Emil Rengle și logodnicul său își doresc copii

Vestea logodnei vine la doar câteva luni după ce Emil Rengle a spus că s-ar vedea petrecând tot restul vieții lângă iubitul lui, Alejandro Fernandez.


„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă’, a spus Emil Rengle pentru cancan.ro.

Cât despre copii, el a adăugat: „Asta și să avem un copil. Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Sperăm la asta. Șiu eu învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?’.


Cine este Alejandro Fernandez, logodnicul lui Emil Rengle

În luna octobrie, anul trecut, Emil Rengle s-a afișat alături de noul lui iubit. Alejandro Fernandez, în vârstă de 27 de ani, e din Londra, iar acum locuiește în România alături de iubitul lui. Tânărul a apărut pe scena de la Vocea României, unde i-a impresionat pe jurați cu vocea sa.


Alejandro Fernandez a interpretat piesa „Leave a light on, cântată de Tom Walker si a reușit să întoarcă toate scaunele la Vocea României. Cei cinci jurați s-au luptat pentru a-l determina pe iubitul lui Emil Rengle să meargă în echipa lor, dar în cele din urmă a ales să fie antrenat de Smiley.

Sursa foto: Facebook & Instagram