Emilia Ghinescu este singură, dar nu duce lipsă de admiratori, la un an de la despărțirea de Sebastian Albăstroiu: „Îmi scriu copii mai tineri decât băiatul meu. Cred în dragostea adevărată”

 Ifrim Georgiana
.

De când este femeie singură, Emilia Ghinescu atrage numeroși admiratori, printre care și bărbați mai tineri decât fiul ei. Anul trecut, artista s-a despărțit de Sebastian Albăstroiu, cel care i-a fost partener 13 ani și alături de care a devenit mamă a treia oară. Nu mai crede în căsătorie, însă își dorește o relație stabilă.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cu un an în urmă, Emilia Ghinescu s-a despărțit de Sebastian Albăstroiu, după o relație de 13 ani de zile. Aveau împreună planuri de căsătorie, însă au anulat totul și au decis să meargă pe drumuri separate. Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Anastasia, acum în vârstă de 8 ani. Artista mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrei și Erika.

oinewgvoinewgv

Citește și: Emilia Ghinescu nu vrea să se mai căsătorească, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale: „În casa mea nu va mai intra niciun bărbat”

Citește și: Dinu Maxer nu mai vrea să se recăsătorească după divorțul de Deea: „Nu o văd ca ceva ce trebuie făcut”. Ce spune despre posibilitatea de a deveni tată din nou

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: 'Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…'. Ce a făcut după această întâmplare

Citește și: Mesajele triste transmise de vedetele din România, după moartea lui Alain Delon. Loredana l-a și cunoscut: „De când l-am văzut prima dată într-un film, l-am adorat! Talentul, ochii, vocea, zâmbetul irezistibil au fascinat și inspirat atât de mulți oameni din întreaga lume!'

Emilia Ghinescu este singură și are admiratori mult mai tineri, la un an după despărțirea de Sebastian Albăstroiu

La un an de la despărțire, Emilia Ghinescu este tot singură, dar nu duce lipsă de admiratori. Au curtat-o inclusiv bărbați mai tineri decât fiul ei, care are 26 de ani. În noiembrie, artista va împlini 46 de ani.  

„Vă spun sigur că sunt copii mai tineri decât băiatul meu care îmi scriu. Eu am considerat că trebuie să știe, să nu își mai piardă timpul aiurea. În niciun caz de pe Instagram sau de pe Facebook (n.r. nu își dorește să îl cunoască pe viitorul iubit din mediul online). Eu am un principiu. Eu nu cred în dragoste la prima vedere. Nu m-am îndrăgostit în viața mea la prima vedere, adică niciodată. Mai cred în dragostea adevărată (…) Cred că iubirea este singura calitate prin care putem să îl mulțumim pe Dumnezeu', a spus artista, la Antena Stars.

Emilia Ghinescu nu mai crede în căsătorie

Emilia Ghinescu nu se mai vede în rochie de mireasă, dar își dorește o relație stabilă. În fața altarului și-ar dori să-și mai vadă doar copiii și nepoții.

„Căsătorită nu, dar într-o relație da, dar căsătorită nu. Anul acesta fac 46 de ani și copiii sunt mari. Băiatul are 26 de ani și aștept de la ei nepoți și să se căsătorească, nu să merg eu la altar, în rochie de mireasă', a mai spus ea.

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu s-au despărțit după 13 ani împreună

Emilia Ghinescu a confirmat despărțirea de Sebastian Albăstroiu, tatăl fiicei ei, anul trecut. Cei doi au anulat planurile de nuntă, iar artista a dat de înțeles că fostul iubit nu era pregătit să-și asume angajamente pe termen lung.

„Ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public', a spus atunci Emilia Ghinescu pentru Spynews.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton