Emilian de la „Te cunosc de Undeva” s-a despărțit de iubita lui: „Să încerc să îmi umplu golul singurătății cu cineva în loc să...”

 Ifrim Georgiana
.

Recent, Emilian de la „Te cunosc de undeva!' a anunțat că s-a despărțit de iubita lui. Artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre motivele separării, însă a ținut să precizeze că nu-și dorește să-și refacă viața sentimentală prea curând, pentru a umple „golul singurătății'. Iată primele declarații ale acestuia despre despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emilian și fosta lui iubită au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Artistul a fost destul de discret cu privire la viața lui sentimentală, însă a dezvăluit că și-a cucerit partenera prin gesturi romantice și flori. Potrivit acestuia, povestea lor de dragoste s-ar fi înfiripat în mediul online, câștigătorul de la „Te cunosc de undeva!' fiind cel care a făcut primul pas. Se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar artistul spune că nu-și propune să-și refacă viața amoroasă prea curând.

em11em11

După doi ani de relație, Emilian și fosta lui iubită au decis să-și spună „Adio'. Artistul a explicat că în următoarea perioadă va reflecta asupra „greșelilor' pe care le-a făcut, fiind de părere că fiecare legătură vine cu o lecție importantă. Câștigătorul de la „Te cunosc de undeva!' nu a dezvăluit motivele separării, fiind de părere că sunt detalii mult prea intime, însă a vorbit despre stările care îl încearcă în această perioadă.

Citește și: „Am avut niște noduli și trei luni am fost mut'. Emilian, în pericol de a-și pierde vocea

Citește și: Emilian și WRS sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva” 2022

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins”. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

Emilian s-a despărțit de iubita lui

Emilian de la „Te cunosc de undeva!' s-a despărțit de iubita lui, însă cei doi au rămas în relații bune. Artistul a ținut să sublinieze că nu-și dorește să-și caute o altă parteneră imediat după despărțire, căci este o greșeală pe care a mai făcut-o și în trecut.

„Nu, nu mai este. Mănânc dulce ca să mă îndulcesc, că viața e amară. Glumesc. Da, sunt singur, ce să spun mai mult de atât, asta este. Oamenii vin în viața ta, pleacă din viața ta, important este să rămâi cu ceva, cu învățături, cu lucruri bune și amintiri frumoase. Asta s-a întâmplat. Este OK, nu de foarte mult timp. (n.r. s-a produs despărțirea) Am rămas în relații OK, cum e normal să fie. Nu mai vreau să mai caut acum pe cineva.

Nu mai vreau să mai caut acum pe cineva, obligatoriu. Dacă este să fie, bine, dacă nu este să fie, să nu fie. Am făcut de multe ori greșeala asta, să încerc să îmi umplu golul singurătății cu cineva în loc să trăiesc bine cu mine. Cumva, la asta lucrez acum', a spus Emilian, potrivit ego.ro.

Ce spune Emilian despre motivele despărțirii

Emilian a refuzat să vorbească despre motivele care au stat la baza despărțirii recente. În schimb, artistul este de părere că fiecare eveniment din viața lui se întâmplă cu un scop, susținând că reflectă asupra greșelilor făcute în relația anterioară.

„Nu vreau să dau foarte multe detalii din casă, acestea sunt niște lucruri intime și nu cred că privește pe nimeni motivul despărțirii. În mare parte, cred că lucrurile se întâmplă când este să se întâmple. În momentul în care se întâmplă, indiferent de rezultat, că alegi să continui o relație, să te desparți de omul respectiv sau să începi o relație, înseamnă că asta trebuie să se întâmple în viața ta pentru a învăța niște chestii.

Dacă începi o relație, începi să te bucuri, să fii fericit, să apreciezi mai mult un om. Când te desparți, înveți din lucrurile pe care le-ai făcut greșit, așa cum mi se întâmplă mie acum și cum probabil i se întâmplă oricărui om care iese dintr-o relație pentru că fiecare parte are de învățat. Cred că fiecare lucru care se întâmplă în viața asta are un scop definitiv, dat de undeva de Sus. Că îi zicem destin, că îi zicem Dumnezeu, este cum vreți voi', a spus artistul pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton