Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?”

 Ifrim Georgiana
.

Emily Burghelea a fost recent la un control ginecologic și a aflat că suferă de sindromul ovarelor polichistice, cea mai frecventă cauză de infertilitate la femei. Ea are doi copii, o fetiță și un băiețel, așa că diagnosticul a luat-o prin surprindere. Pe contul ei de Instagram, fosta asistentă TV a povestit pe larg întreaga experiență.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI, GRATIS, AICI!

În 2021, Emily Burghelea s-a căsătorit cu soțul ei, Andrei, un prosper om de afaceri din domeniul IT. În același an, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, când a venit pe lume fiica lor, Amedea. Anul trecut, familia lor s-a mărit cu încă un membru, mezinul Damian Andreas.

em9em9

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie povestea tristă din spatele numelui ei: „Mă cheamă și Lăcrămioara. Mama mea era să-și piardă viața la naștere. Dumnezeu a ținut-o în viață să-și cunoască fetița'

Citește și: Emily Burghelea, petrecere în aer liber pentru fiica ei, Amedea, care a împlinit trei ani: „Ai transformat fiecare moment într-o pagină din visul nostru cel mai frumos și…'

Citește și: Bătălia replicilor acide după victoria lui Zanni la Survivor All Stars. Carmen de la Sălciua, fosta cumnată a lui Iancu, l-a susținut tot pe Zanni: „Dumnezeu a vrut…”

Citește și: Cristi Tănase a lipsit de la botezul fiicei sale. Mesajul emoționant postat de Adina, soția fostului fotbalist: „În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special” / Dodel are ordin de restricție

Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii

În urma unui control ginecologic, Emily Burghelea a aflat că suferă de sindromul ovarelor polichistice și că șansele de a rămâne însărcinată sunt mici. Pentru că are deja doi copii, diagnosticul a surprins-o și a decis să împărtășească experiența cu cei care o urmăresc în mediul online.

„Am aflat că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu? Am fost la o doamnă doctor și i-am spus că nu am o menstruație regulată neapărat, am și acneea asta. Doamna doctor mi-a spus: „Aveți ovare polichistice. Nu puteți să faceți copii'. Și eram: „Păi am făcut doi'. „Dar sigur aveți ovare polichistice. Vedeți? Aveți ovare polichistice'. Am întrebat-o ce e de făcut. Mi-a zis că trebuie să iau anticoncepționale. Nu prea vreau să iau anticoncepționale', a povestit ea pe rețelele de socializare.

Confuzată după diagnosticul primit, fosta asistentă TV a adus în discuție puterea gândului sau abilitatea minții umane de a influența realitatea fizică.

„Eu sunt de părere că puterea gândului are de-a face cu sănătatea organismului tău. Dacă își zici în sinea ta: „Sunt bolnav, am ovare polichistice, nu pot să fac copii' și dacă chestia asta vine și din partea unui specialist, tu chiar ajungi să ai problema aia'.

Cum a reacționat soțului lui Emily Burghelea

Emily Burghelea se afla în mașină cu soțul ei, Andrei, când a povestit experiența prin care a trecut.

„Hai, măi, babe, tu chiar crezi că nu poți să faci copii?', i-a spus Andrei imediat.

„Știi care e problema, de fapt? Dacă cineva îți induce chestia asta, tu poți să mergi în direcția aia. Nu e o chestie cu care să te joci. Sună foarte grav', a spus ea.

Ea a revenit cu un alt videoclip în care a spus cât de mult a afectat-o vizita la ginecolog.

„Zici că am intrat într-un butoi cu melancolie, deși eu sunt absolut sigură că, dacă Dumnezeu are în plan să ne mai dea copii, cu siguranță ne va mai da. Nu îmi fac vreo problemă. Cu toate asta, sunt așa, amețită. Sunt într-o stare…vedeți puterea gândului? Să fi apărut aceste ovare polichistice după sarcină? Nici măcar nu știu. Sunt foarte derutată', a mai spus fosta asistentă TV.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton