„Deja este pe drum… Glumeam sau poate că nu”. Emily Burghelea, anunț surprinzător despre al treilea copil. Cum se descurcă în rolul de mamă și de ce nu-și angajează o bonă / EXCLUSIV

.

Acum ceva timp, Emily Burghelea a făcut anunț surprinzător despre al treilea copil într-un număr anterior al Revistei VIVA! Întrebată dacă se gândește să-și mărească familia, bineînțeles alături de soțul ei, vedeta ne-a făcut o serie de declarații neașteptate. Aflați răspunsul blondinei în cele ce urmează și totodată cum se descurcă în rolul de mamă cu doi copii și care e motivul pentru care nu-și angajează o bonă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La începutului anului, ai devenit mamă pentru a doua oară. Prima dată ai cunoscut acest sentiment, în aprilie 2021, când ai născut-o pe fiica ta, Amedeea. Cum te descurci cu creșterea copiilor, cât de solicitant este?

Le sunt extrem se recunoscătoare copiilor mei pentru tot ce m-au învățat. Ei mi-au arătat de fiecare dată că pot mai mult, m-au ajutat să-mi depășesc limitele și m-au transformat în cea mai bună versiune a mea! Am rămas însărcinată pentru prima dată la 21 de ani, cu bărbatul visurilor mele, după ce ne-am propus să devenim părinți.

emily-burghelea-1emily-burghelea-1

Odată cu noul rol de mămică am avut parte și de multe schimbări! În momentul în care am născut-o pe fetița mea, pisicuța care eram s-a transformat într-o leoaică puternică, în stare să facă orice pentru puii ei! M-a binecuvântat Dumnezeu cu un sentiment matern puternic înrădăcinat și sunt fericită că, deși e solicitantă viața de mămică, reușesc să mă descurc cu brio!

Citește și: De ce s-au despărțit Emily Burghelea și soțul ei timp de 6 luni, înainte de a deveni părinți: „M-am îmbolnăvit de supărare. A venit o asistentă să-mi facă perfuzii la domiciliu' / EXCLUSIV

Citește și:Cum a rămas Emily Burghelea însărcinată a doua oară, după ce ea și soțul ei își pierduseră speranța: „Vestea ne-a uimit, pentru că…'. Bărbatul a asistat la nașterea fiului lor / EXCLUSIV

Citește și:Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4. Cum a ajuns milionar și ce avere are

Citește și: Denis Roabeș a devenit tată pentru prima dată. Soția solistului trupei The Motans a publicat prima imagine cu fiica lui

Emily Burghelea, anunț surprinzător despre al treilea copil

Cine te ajută cu cei mici? Îi lași cu tatăl lor când ești plecată sau v-ați angajat bonă? Chiar, soțul tău, Andrei, cât de implicat este?

Eu și Andrei facem cea mai bună echipă și am învățat să ne descurcăm singuri, nu am angajat bonă și nici nu intenționăm, mizăm pe faptul că timpul petrecut cu cei mici este foarte important pentru dezvoltarea lor și am făcut din asta o prioritate! Andrei este extrem de implicat în tot ce ține de viața bebelușilor, are grijă de ei în aceeași măsură în care am și eu, ne susținem, ne ajutăm, ne respectăm și suntem o familie modernă! Ne împărțim sarcinile în mod egal!

Ai marcat începutul primăverii cu un eveniment important, botezul fiului tău. L-ai creștinat pe 1 martie. Povestește-ne tu cum a fost…

Am început primăvara în cel mai frumos mod cu putință, în biserică, alături de familie. Am ales să-l botezăm pe Damian în liniște, exact la 40 de zile după naștere, cum ne-a îndrumat duhovnicul nostru. Atmosfera a fost una relaxată, liniștită, ne-am bucurat în tihnă de momente, fără agitație, și am prețuit fiecare secundă din slujba dumnezeiască ce ne-a hrănit sufletul!

Am decis ca petrecerea de botez să aibă loc la trei luni de la naștere, când bebe a fost puțin mai mare, iar atunci ne-am invitat toți apropiații și am sărbătorit încreștinarea băiațelului nostru. Mi se pare cea mai bună variantă să împarți sărbătoarea în două, astfel ai mai mult timp să prețuiești fiecare secundă. Vă mărturisesc că am plâns de bucurie pe tot parcursul slujbei.

Emily Burghelea, despre al treilea copil: „Deja este pe drum… hahaha… Glumeam sau poate că nu'

Cred că anticipezi următoarea întrebare, dar trebuie să ți-o adresez! V-ați gândit la al treilea copil, vreți să vă mai măriți familia?

Deja este pe drum… hahaha… Glumeam sau poate că nu. Sunt absolut sigură că Dumnezeu le aranjează pe toate exact așa cum trebuie! Ne lăsăm în voia sorții!

În final, mai am o curiozitate… Îți este dor de televiziune? Îți dorești să te întorci pe sticlă?

Tot timpul mi se face dor de televiziune. Și da, am planuri în acest sens. Ne vom reîntâlni într-un proiect foarte tare!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton